32-årig skyldig i overgreb mod ni skolepiger

En af pigerne blev lokket med penge og forsøgt voldtaget i solcenter i Farum

Offentliggjort Sidst opdateret

Sugardating og seksuelle krænkelser

Manden forsøgte at etablere sugardatingforhold, hvor han tilbød gaver eller penge for seksuelt samvær med unge piger.

De involverede piger var mellem 11 og 14 år, hvilket manden var bevidst om, og han blev kendt skyldig i flere krænkelser.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

En yngre mands manglende evner til begå sig socialt gik i en periode på fem år ud over ni mindreårige piger, som på forskellig vis blev krænket af manden.

Ved et retsmøde i Retten i Lyngby blev manden kendt skyldig i en lang række forhold i sagen, oplyser retten lørdag, hvor kendelsen om skyld er blevet offentliggjort.

Manden er kendt skyldig i at have haft et seksuelt forhold med et barn under 15 år, og i flere tilfælde har der tilmed været forsøg på at begå voldtægt eller forsøg på at opnå et seksuelt forhold med en mindreårig.

Socialt udfordret

I rettens skyldkendelse fremgår det, at manden var socialt udfordret og tilbragte det meste af sin tid i sin lejlighed. Han er god til computere og har stor erfaring i at begå sig online.

Da han som 18-årig arvede nogle penge, opbyggede han et større forbrug af kokain og benyttede sig af prostituerede, har han ifølge rettens kendelse forklaret under sagen.

Det fremgår endvidere af rettens kendelse, at han både forsøgte at etablere venskaber og sugardatingforhold. Begrebet sugardating drejer sig om mænd, der mod ydelse af gaver eller penge opnår seksuelt samvær med kvinder eller piger.

Vidste, de var for unge

Men de piger, som han rettede henvendelse til var alt for unge. Og det vidste han godt, fastslår retten.

Pigerne var i alderen 11 til 14 år. Hvad angår den 11-årige, så har retten vurderet, at der ikke var tilstrækkeligt bevis for at finde manden skyldig i, at hun var så ung.

Straffeloven opererer med en grænse på 12 år. Har man et seksuelt forhold med et barn under 12, er det per definition voldtægt, og manden var tiltalt for forsøg på voldtægt.

Kontakt via internettet

Da det ikke kunne bevises, at han var klar over, at pigen var 11 år, er han alene dømt for forsøg på at opnå samleje med et barn under 15.

Manden er i dag 32 år, og pigerne fik han kontakt til via internettet. Han er blandt andet fundet skyldig i et forhold, hvor han i 2022 og 2023 flere gange mødte en 12-årig sjetteklassespige.

Pigen fik i nogle tilfælde små pengebeløb og i andre tilfælde e-cigaretter. Andre gange var der løfter om større pengeløb, for eksempel en aprildag i 2023.

Her samlede manden i en lejet bil pigen og hendes veninde op ved Farum Bytorv. Aftalen var, at han skulle have sex med pigen og betale hende 10.000 kroner. Det skulle foregå i en solariebås i et solcenter.

Skulle foregå i solcenter

Pigen fik 1500 kroner på forhånd, men i solcenteret, hvor hun og manden var alene, modsatte hun sig. Med vold forsøgte manden at tvinge pigen til at makke ret, men hun skreg om hjælp og slap til sidst væk, og flere kom hende til undsætning.

For den del er manden kendt skyldig i forsøg på voldtægt.

Retssagen blev indledt tilbage i foråret, og bevisførelsen har været så omfattende, at retten indtil nu har været sat over 14 dage for at behandle sagen. Dommen ventes afsagt 18. september.

Powered by Labrador CMS