SIGTELSER:

25-årig blev lokket til sit eget mord

Tre mænd fængsles mellem to og fire uger i en sag om drab i Viby. Én for selve drabet, to for medvirken

Udgivet

Drab i Grøfthøjparken, Viby J

En 25-årig mand blev lokket til Grøfthøjparken og dræbt med knivstik. Tre mænd er sigtet i sagen, herunder en for selve drabet.

Alle tre mænd nægter sig skyldige. Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, og den hovedsigtet er fængslet i fire uger.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Den 25-årige mand, der onsdag aften blev dræbt i Viby J, blev ifølge anklagemyndigheden lokket ud i Grøfthøjparken, hvor drabet skete, inden han blev stukket ihjel med et ukendt antal knivstik.

Det fremgår ifølge TV2 Østjylland og Århus Stiftstidende af sigtelser mod tre mænd, der torsdag blev fremstillet i grundlovsforhør i sagen.

Én af dem - en 25-årig mand - er sigtet for at have begået selve drabet. 

De to andre er sigtet for medvirken dertil ved at lokke den nu dræbte. Alternativt for medvirken til grov vold.

Nægter sig skyldige

Alle tre nægter sig skyldige. 

Dørene til grundlovsforhøret er blevet lukket, og offentligheden kan derfor ikke få indblik i blandt andet de sigtedes forklaringer.

Alle de sigtede nægter sig skyldige i drabet på parkeringspladsen.

Torsdag aften oplyser Østjyllands Politi på det sociale medie X, at den 25-årige mand, der er sigtet for drab, fængsles i fire uger.

Hårdt såret

De to mænd, der er sigtet for medvirken til drab, fængsles i to uger, fremgår det.

Politiet modtog anmeldelsen kort før klokken 19 onsdag, og da patruljerne ankom til en parkeringsplads i Grøfthøjparken, fandt man en hårdt såret mand på stedet.

Politiet oplyste onsdag i en pressemeddelelse, at manden afgik ved døden på stedet, kort efter at politiet var ankommet.

Anholdt i nat

De to, der nu er sigtet for medvirken til drabet, blev anholdt senere onsdag aften. 

Torsdag morgen lød det så, at den 25-årige, der er sigtet for at have begået drabet, var blevet anholdt natten til torsdag.

Powered by Labrador CMS