Kultur

Knap halvdelen af briterne vil fratage Harry royal titel

Harry og Meghans popularitet har fået et hak nedad hos den britiske befolkning efter Netflix-dokumentar, skriver The Times.

Prins Harry bør miste sin royale titel. Det mener næsten halvdelen af den britiske befolkning ifølge en ny undersøgelse, som YouGov har lavet for den britiske avis The Times.

Det skriver B.T.

Undersøgelsen kommer i kølvandet på Netflix-dokumentaren “Harry & Meghan”, hvor prins Harry og hans hustru hertuginde Meghan sender kritik af sted mod det britiske kongehus.

Konkret svarer 44 procent af de adspurgte i YouGov-undersøgelsen, at Harry skal fratages sin titel, mens 32 procent mener, at han skal beholde den.

Samtidig siger 23 procent, at de efter dokumentaren har lavere tanker om det prominente par, end før den rullede over skærmen.

Og 53 procent svarer, at de ikke mener, at Harry og Meghan bør få en undskyldning fra den britiske kongefamilie.

Det var tilbage i 2020, at prins Harry og hertuginde Meghan sagde farvel til det royale liv og forlod Storbritannien til fordel for et liv i Californien.

Siden har de flere gange ytret kritik af den måde, de er blevet behandlet på af både den britiske tabloidpresse og af kongehuset.

En kritik, der ventes at fortsætte i en kommende erindringsbog fra prins Harry, der udkommer den 10. januar.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker