Kriminal

Knap fem måneder efter drab undersøger politi område

En 53-årig mand blev i oktober fundet dræbt i Vordingborg. Onsdag foretager politiet nye undersøgelser.

Politiet er onsdag morgen tilstede i området omkring Chr. Winthersvej i Vordingborg i forbindelse med et drab, der blev begået 3. oktober sidste år.

Da blev en 53-årig mand fundet dræbt af knivstik i sit hjem på Chr. Winthersvej.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi skriver om undersøgelserne i en pressemeddelelse, men kommer ikke med yderligere oplysninger om, hvad de nærmere undersøger.

– Da sagen behandles for lukkede døre og af efterforskningsmæssige årsager, har politiet ikke yderligere kommentarer, skriver politiet.

Politiet oplyser, at undersøgelserne vil foregå det meste af dagen, og det betyder, at det ikke vil være muligt at færdes i området, medmindre man følges af en betjent.

Der vil være tydelige afmærkninger af det afspærrede område, som strækker sig fra krydset ved Marienbergvej/Chr. Winthersvej til Skovvej og til krydset ved Heibergsvej/Chr. Winthersvej.

De berørte beboere på stedet har ifølge politiet fået særskilt besked om dette.

Manden blev fundet dræbt i hjemmet om morgenen 3. oktober. Han var sidst set i live to dage forinden klokken 22.30, oplyste politiet dengang. Efterfølgende undersøgte politiet gerningsstedet med hundepatruljer og droner.

Det er uvist, hvad det er, som har fået politiet til at indlede nye undersøgelser i området.

To dage efter drabet 3. oktober anholdt politiet fire personer – tre unge på 18 til 22 år samt en 50-årig kvinde.

De blev alle sigtet for drab, men kun de tre unge blev stillet for en dommer og varetægtsfængslet. Den 50-årige kvinde blev løsladt.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker