Sport

Kevin Magnussen ser frem til gensyn med fransk bane

Kevin Magnussen håber at kunne gentage flot resultat fra 2018, når der søndag køres grandprix i Frankrig.

Den danske racerkører Kevin Magnussen ser frem til, at Formel 1-feltet i weekenden vender tilbage til racerbanen Circuit Paul Ricard i Sydfrankrig.

Haas-køreren har gode minder fra 2018, da der blev kørt grandprix på samme bane. Dengang sluttede danskeren som nummer seks.

– Den franske bane er ret unik, fordi den er meget flad, og den er ret bred nogle steder. Den føles anderledes at køre på end mange andre baner.

– Vi fik et godt resultat på banen i 2018, og det er altid rart at vende tilbage til baner, hvor man tidligere har gjort det godt. Så jeg håber på endnu flere gode resultater, siger danskeren ifølge Haas’ hjemmeside.

Efter de første 11 af sæsonens 22 grandprixer har Kevin Magnussen hentet 22 point i VM-stillingen. Det rækker til en placering som nummer 11 blandt de 21 kørere, som har været i aktion i denne sæson i den prestigefyldte løbsserie.

Haas har i løbet af sæsonen fortsat ikke lavet en stor opgradering af holdets bil. Det sker formentlig efter søndagens grandprix i Frankrig eller næste uges grandprix i Ungarn.

– Det her bliver et af de sidste – eller det sidste – løb, før vi installerer en opdateringspakke. Men der er stadigvæk ting, vi skal have fundet ud af. Vi skal finde alle de små forbedringer, det er muligt at finde. Vi skal få det meste ud af det materiel, vi har, siger Kevin Magnussen.

Danskeren fortæller også, at han føler sig i god fysisk form på et hårdt belastet tidspunkt af sæsonen.

/ritzau/

Back to top button