Zindy Laursens forsvundne far: Er med på en kigger

Den 53-årige sanger skal optræde på Plænen 4. juli, og den amerikansker far skal se med på facetime

Udgivet

Musikelskere kan se frem til en særlig oplevelse på Plænen, hvor Annette Heick, Zindy Laursen og Michael Carøe inviterer gæsterne til at synge med på nogle af de mest ikoniske pophits fra den amerikanske sangskat.

Denne amerikanske 4th of July fejring byder på en aften fyldt med sus, swing og store sange, akkompagneret af kapelmester Peter Jensen og Tivolis Salonorkester.

En speciel genkomst til Tivoli

Zindy Laursen, der oprindeligt brød igennem på hitlisterne med Cut ’N’ Move i 1992, er særlig spændt på at optræde i Tivoli igen.

- Det er et stykke dansk kultur. Jeg spillede der for første gang i 1994 med Cut'N'Move, og det var en af de største oplevelser i hele mit liv. Så i år er det faktisk 30 år siden, jeg spillede der første gang. Det er meget specielt at stå på scenen og se den ikoniske baggrund, som Tivoli har, siger Zindy Laursen.

Genforeningen med Den Amerikanske Far

Zindy Laursen har også en meget personlig historie, der gør denne optræden ekstra særlig.

- For tre år siden, da jeg var 50 år, fandt jeg min biologiske far. Det var en meget rørende oplevelse, da jeg havde ledt efter ham hele mit liv. Jeg er halvt amerikaner, så de sidste par år har jeg fejret 4th of July hjemme i Louisiana med min far, bonussøster, bonusmor og 30 af mine nærmeste familiemedlemmer, fortsætter sangeren.

- Jeg skal for første gang holde det i Danmark, og det betyder meget for mig at få lov til at optræde i Tivoli på denne mærkedag som amerikansk-dansk, fortæller Zindy.

En særlig hilsen til faderen

Og Zindy har planer om at dele denne specielle oplevelse med sin far.

- Jeg har lovet min far at Facetime inden jeg går på, så han kan få et lille glimt af Tivoli og se, hvordan vi hylder vores vigtige Independence Day herovre, siger Zindy, der er på Plænen fra kl. 19.

Zindy er klar til af facetime med sin far i Louisiana, når hun er på i Tivoli 4. juli
Powered by Labrador CMS