Starter mandag: Nyt job til Jeanette Ottesen

Den tidligere elitsvømmer kunne ikke sige nej til rollen som sportsekspert på ’Viaplay Sport News’

Offentliggjort Sidst opdateret

Mandag morgen starter den nye sportskanal Viaplay Sport News op med døgnnyheder, og seerne kommer til at stifte bekendtskab med en række nye værter og sportseksperter.

Jeanette Ottesen starter op i en af sidstnævnte roller.

Må finde tid

- Min kæreste spurgte, om jeg dog havde tid til det, men det skal jeg finde, sagde den 36-årige tidligere elitesvømmer til Nyheder.dk ved sidste uges pressemøde i København.

Kunne ikke sige nej

- Efter 22 år på det allerhøjeste niveau som elitesvømmer føler jeg, at jeg kan bidrage med, hvilke følelser atleten gennemgår og perspektivere det, så tilbuddet kunne jeg ikke sige nej til, lød det fra Jeanette Ottesen, der i forvejen har en travl hverdag.

Efterlyser flere timer i døgnet

- Godt nok har jeg et presset program med coaching-virksomhed og to børn. Jeg ville ønske, der var flere timer i døgnet, men det er der ikke, så jeg må få det til at gå op i en højere enhed, fortsatte hun under præsentationen.

Privat går det godt i parforholdet efter en turbulent periode.

Personlige forhold og familie

I 2022 afslørede Jeanette Ottesen, at hun skulle skilles fra sin britiske elitsvømmer-mand, Marco Loughran, da det viste sig, at han havde været utro over for hende i ti år.

Sidste år fandt hun sammen med Christian Wahlgreen, og de deler nu bolig herunder med hendes børn, Billie-Mai fra 2017 og sønnen Harley, født i 2022.

Jeanette Ottesen (tv.) sammen med de ny kollegaer fra Viaplay Sport News. Blandt andre Jason Watt og Thomas Gravesen (i midten) og Mads Ladrup (th.)
Powered by Labrador CMS