Smerten stoppede ikke Philip May

Forhåbentlig er han klar igen til 'Vild med Dans' fredag

Offentliggjort

Kort før Philip May og Camilla Dalsgaard skulle optræde som det første par i fredagens ‘Vild med Dans’, blev han ramt af et uheld, og kom til skade.

- Da vi skulle ind og sige hej til publikum fra scenen, tror jeg, der er noget, jeg kan hoppe ned på, og så lander jeg lige på tåen, forklarede den 35-årige reality-stjerne til Nyheder.dk efter showet,

Heldigvis var der en læge til stede

Smerten var ikke til at tage fejl af, men var tåen forstuvet eller brækket? Heldigvis var der en læge til stede, der kunne opklare tilstanden.

Nemlig den nydansende boligvært Sara Lygums mand, og han fik hurtigt tilset tåen for at konstatere, at der var tale om en forstuvning. Tåen blev tapet ind, og han fik to Panodiler til at tage toppen af smerten, og så var det ellers af sted.

Kæmpede sig igennem dansen

- Da musikken spillede, glemte jeg det i de to minutter, dansen varede, lød det fra den uheldige danser, der efterfølgende gik videre i dansekonkurrencen.

- Det gik rigtigt godt i dag - trods alt - og det er virkelig godt gået, roste den jævnaldrende danselærer sin hårdtprøvede elev.

Powered by Labrador CMS