Sarah Mahfoud kæmper videre

Satser hele butikken på ny boksekamp i Royal Arena 12. oktober

Offentliggjort Sidst opdateret

I april missede Sarah Mahfoud chancen for at tage WBC's VM-bælte i fjervægt efter nederlag til australieren Skye Nicholson i Las Vegas, hvor hun tabte på point efter ti runder.

Men hun har rystet nederlaget af sig og er nu klar til en VM-kvalifikationskamp mod Hamza Hussein den 12. oktober i Royal Arena.

Et skub

- Jeg har brug for en god kamp. Målet er at kunne kalde sig verdensmester igen. Det går jeg efter, sagde Sarah Mahfoud til Nyheder.dk ved Pluto TV’s præsentation af nye tiltag i København.

- Kampen her kan give mig et skub i den rigtige retning, så jeg kan få en VM-kamp igen indenfor den nærmeste fremtid.

Overvejede at stoppe

Efter nederlaget i Las Vegas gik Mahfoud i tænkeboks for at overveje fremtiden i bokseverdenen.

- Lige efter gad jeg ikke. Tanken om at skulle det hele igennem en gang til, kunne jeg ikke holde ud. Men så gik der noget tid, og jeg arbejdede på hospitalet som sygeplejerske og syntes, jeg manglede lidt spænding i livet. Jeg ligger så godt placeret, så der skal faktisk ikke så meget til, så jeg behøver ikke give op endnu, fortalte den 34-årige bokser.

Træningsophold i England

Sarah Mahfoud er nu tilbage på fuldt blus og har trænet intensivt op til kampen. Som en del af forberedelserne rejste hun for nylig på et træningsophold i England.

- Her er der professionelle piger, jeg kan sparre med, sagde hun.

Sarah Mahfoud forbereder ny boksekamp.
Powered by Labrador CMS