Sarah Grünewald var klar over det

På direkte TV ønskede den tidligere 'Vild med Dans'-vært tillykke med den nye, og kom med gode råd

Offentliggjort

Den tidligere 'Vild med Dans'-vært Sarah Grünewald udtrykte sin støtte og gav opmuntrende ord til Cilia Trappaud under et live segment i "Go' Morgen Danmark".

Det skriver Billed-Bladet efter at sidstnævnte blev annonceret at overtage Sarahs mangeårige rolle i den populære dansekonkurrence på TV 2.

Sarah Grünewald har på et tidligt tidspunkt overfor Nyheder.dk og Kendte.dk løftet sløret for, at hun allerede havde mødte sin afløser.

- Glad for dig

Cilia Trappaud danner dermed værtspar med Martin Johannes Larsen. 

- Jeg er simpelthen så glad for, at det er dig, der er blevet valgt. Du skal ikke ind og udfylde nogen som helst stiletter, Cilia, du skal ind og stå stærkt i dine helt egne og være dig, sagde den tidligere vært på direkte tv.

For kedeligt

- Man kommer til at lave nogle fejl, det er der, man lærer. Det er jeg sikker på, du allerede er klar over. Og så vil der nok også sidde nogle derude og tænke, at de ikke helt er klar over, hvem du er, og det skal du bare også omfavne, for hvor ville det være kedeligt, hvis vi alle vidste, hvad vi fik i gave til jul, fortsatte hun.

Vokser som makkerpar

- Jeg tror, du er en kæmpe gave til det her program. Jeg glæder mig til at følge med og se jer to vokse som makkerpar, lød de søde ord fra Sarah.

Sarah Grünewald har sagt farvel til 'Vild med Dans' efter 11 sæsoner.

Cilia Trappaud bliver ny vært på 'Vild med dans' sammen med Martin Johannes Larsen.
Powered by Labrador CMS