Sådan har Janni og Jeppe det lige nu

Parret åbner op om kærligheden til Vild med Dans

Offentliggjort Sidst opdateret

Janni Ree og Jeppe Stokholm dukker fredag aften op som gæster til 'Vild med Dans'.

Det er første gang parret kommer sammen på den røde løber, og her løftede de sløret for deres kærlighed til hinanden midt i hendes skilsmisse fra Karsten Ree.

Det var ikke ligefrem skatteret, der stod øverst på listen, da Janni Ree mødte juristen Jeppe Stokholm, men skatterådgivningen førte til noget helt andet. Jeppe, der har humoristisk omtalt deres første møde, bemærkede:

- Og jeg må være god, for hvor mange kan score med skatteret? spørger han humoristisk.

Overvældet af kameraerne

Efter fire måneder som kærester har de fundet glæden ved hinandens selskab, men også udfordringerne ved at være i et forhold, der strækker sig over landegrænser.

Jeppe bor i Schweiz, mens Janni har sin base i Danmark, og det kræver planlægning at få det hele til at gå op.

- Vi har det rigtigt godt sammen, og det er overvældende at være omringet af kameraer, siger han, der ikke er vant til rampelyset som realitystjernen Janni. 

- Jeg vil gerne være en del af Jannis liv, så jeg må tage al virakken, siger Jeppe.

Stadig ved at lære hinanden at kende

Men trods den medieopmærksomhed, deres forhold har fået, understreger parret, at de stadig er ved at lære hinanden at kende.

- Vi har kun været kærester i fire måneder, så vi vil gerne lære hinanden bedre at kende, siger Jeppe. Og med 1 ½ times flyvetid mellem Danmark og Schweiz er det ikke altid let at finde tid til hinanden.

To liv på to forskellige kontinenter

Jeppe har en datter på 14 år og en søn på 11 år fra et tidligere forhold, og Janni har sit liv og sine forpligtelser i Danmark. For hende er det vigtigt at bevare balancen mellem sine to verdener.

- Jeppe vil gerne have, at jeg kommer til Schweiz, men jeg vil gerne være begge steder, siger Janni, der stadig er dybt engageret i sit arbejde i Danmark.

Jeppe er dog meget forstående over for hendes ønske om at blive i Danmark.

- Janni har sit liv her, og jeg synes, hun skal blive ved med at passe sit arbejde, understreger han.

En overraskende side af Janni

Når man spørger Jeppe, hvad der har overrasket ham mest ved Janni, er det hendes personlighed, der har gjort det største indtryk.

- Jeg havde et helt andet billede af Janni, siger han og uddyber, at han forventede at møde "Oddset-Janni" – den über blondine, som mange kender fra medierne.

Men virkeligheden var en anden.

- Jeg mødte en eftertænksom, klog og vidende kvinde. Janni er meget misforstået. Vi taler om religion, fordi vi begge er meget religiøse og går i kirke sammen. Reality-Janni kender jeg overhovedet ikke, fortsætter han.

Janni og Jeppe til Vild med dans
Powered by Labrador CMS