Rasmus Bjerg oplever pres

Skuespilleren konstaterer, at der for tiden er langt mellem rolletilbuddene, men heldigvis kan han folde sig ud i musikken

Udgivet Opdateret

Rasmus Bjerg fik succes på to fronter, da han i 2018 spillede hovedrollen i John Mogensen-filmen ’Så Længe Jeg Lever’.

De evigt grønne melodier har han siden kunnet optræde med i stor stil, og som noget nyt har han lavet sit eget soloshow med egne sange.

Soloshow med egne sange

- Jeg har skrevet 14 af slagsen, og som jeg optrådte med i foråret, og det fortsætter jeg med til efteråret, afslørede den 47-årige skuespiller og sanger til Nyheder.dk ved premieren på Cirkus Summarum i Ballerup.

- Jeg elsker at synge, og da jeg har turneret rundt med John Mogensen-sangene, hvilket stadig giver god mening, fordi folk elsker musikken, så fik jeg lyst til at finde ud af, om jeg også selv havde noget på hjerte, fortalte han, der beskriver sangshowet som et møde mellem Niels Hausgaard og ’Svantes Viser’.

Presset skuespillerbranche

- Det er jo en presset skuespiller-branche for tiden, men gudskelov har jeg mine musikalske engagementer, lød det fra Rasmus Bjerg, der havde taget familien med i det cirkus, hvor han for år tilbage var skuespiller og direktør.

- Min store datter arbejder i øvrigt her i Cirkus Summarum, sagde han, der glæder sig til ophold i sommerhus i nordsjællandske Vejby.

Rasmus Bjerg med datteren Anne på 16 år og hustruen Heidi ved premiere på Cirkus Summarum i Ballerup.
Powered by Labrador CMS