Peter Mygind: Der er mere i støbeskeen

Skuespilleren kan faktisk ikke få nok

Offentliggjort Sidst opdateret

Femte sæson af ’Sommerdahl’ kan nu streames på TV 2 Play, og optagelserne til sjette sæson er i fuld gang. Men det stopper ikke der, afslører Peter Mygind.

Optagelserne til sjette sæson i gang

Ved uddelingen af ’Teaterflisen’ på Frederiksberg Allé, hvor prisen gik til hans mor, den 90-årige skuespiller Jytte Abildstrøm, delte Peter Mygind nyheden om fremtidige projekter. Han kom direkte fra optagelserne til sjette sæson af ’Sommerdahl’, hvor hele holdet mødte halvanden time tidligere ind, så han kunne deltage i ceremonien.

- Jeg kommer lige fra optagelserne for at være konferencier, fortalte den 60-årige skuespiller til Nyheder.dk.

De optagelser Peter Mygind omtaler er sjette sæson, og de varer fra 1. maj til 27. september. Derefter venter der flere spændende projekter for skuespilleren.

Planer om flere projekter

Efter ’Sommerdahl’-optagelserne skal Peter Mygind ud at holde foredrag og lave juleshow med TV 2. Derudover arbejder han også på nogle internationale projekter.

- Der er også nogle udenlandske ting, jeg går og pønser på, og så kommer der altså en sæson 7 af ’Sommerdahl, kan jeg fortælle.

Perfekt arbejdsliv

Peter Mygind bliver aldrig træt af at spille hovedrollen som kriminalkommissæren Dan Sommerdahl. Han nyder sit arbejde og sætter stor pris på det.

- Jeg kan ikke få en bedre arbejdssituation. Jeg kan være hjemme hver aften og spise med min hustru, og jeg er med i en serie, der kører i 40 lande. Så alt ved det her er bare fantastisk, sagde han for nylig til Billed-Bladet.

Peter Mygind fortsætter med 'Sommerdahl' Her sammen med hustruen Lise Mühlhausen.
Powered by Labrador CMS