Oliver Bjerrehuus opgiver samvær med børnene

Har kæmpet i årevis med 'Familieretshuset' uden held

Offentliggjort Sidst opdateret

 Model og tv-personlighed Oliver Bjerrehuus åbner op om sit livs største smerte i Pluto TV-programmet 'Bense på tur med vært Thomas Bense.

Har indset

Efter en årelang juridisk kamp i 'Familieretshuset' har Oliver indset, at han ikke længere kan kæmpe for retten til at se sine tre yngste børn, Sigga,14, Hanna, 11 og syvårige Hugo, som han har med sin ekskæreste Gunnvør Dalsgaard.

Føles som en brækket fod

I programmet deler Oliver sin frustration og dybe sorg over situationen:

- Jeg ser ikke mine tre børn, og det er en smerte, der føles som en brækket fod. Der er et stort tomrum, som jeg må lære at leve med hver dag, fortæller han.

Græder ud

Oliver beskriver, hvordan han indimellem tager til sit sommerhus i Tisvilde for at bearbejde sine følelser og græde ud - nogle gange i op til en uge.

Selvom han har kæmpet i årevis med advokater i Familieretshuset, har han nu erkendt, at bopælspligten giver magten til den forælder, børnene bor hos.

Arbejder for at skabe et liv

- Jeg håber, at børnene en dag vil opsøge mig, når de bliver ældre og gerne vil finde ud af, hvad halvdelen af dem er, siger Oliver og tilføjer, at han arbejder på at skabe et liv, der kan være interessant for dem i fremtiden.

God kontakt til

Oliver har også en stor søn, Oscar Bjerrehuus på 23 år, fra sit tidligere ægteskab med Anna von Lindholm, som han har en god kontakt til.

Gunnvør Dalsgaard med Sigga, Hanna og Hugo, som hun har fra det brudte forhold med Oliver Bjerrehuus.
Powered by Labrador CMS