Nu er dødsårsagen bekræftet
Det var som følge af et allergisk chok, kendiskokken Michael Chiarello pludselig døde tilbage i oktober
Den 9. oktober kom nyheden om, at den amerikanske TV- og kendiskok Michael Chiarello pludselig var død.
Døden indtraf efter han havde været indlagt på et hospital til behandling for en allergisk reaktion.
Et allergisk chok
Nu afslører retsmedicinere overfor TMZ, at den allergiske reaktion resulterede i et anfald af
såkaldt anafylaksi - et allergisk chok - der førte til hjertestop.
Det fremgår også, at prøver har vist spor af kokain i kroppen på Michael Chiarello, men at det ikke er en overdosis af det narkotiske stof, der er skyld i hans død.
Fortsat uklart
Desuden, at det fortsat er uklart om den allergiske reaktion var fødevarerelateret eller om den blev udløst af andre årsager.
Chiarello ejede et par restauranter ved sin død og var en del af Californiens vinbranche og havde som så mange andre TV-kokke også lagt navn til en serie køkkenredskaber.
På TV slog han igennem på PBS-netværket, hvor han lavede mad i studiet i den bløde morgenflade med en blanding af vejret, snik-snak og mindre nyheds-historier.
Han blev blot 61 år gammel.