Niels Ellegaard klar til nye eventyr

Efter 14 dages afslappende ferie forvandles Niels Ellegaard fra onsdag igen til en arbejdsbi i Cirkusrevyen

Offentliggjort Sidst opdateret

Niels Ellegaard har formået at nyde 14 dages sommerferie fra Cirkusrevyen så eftertrykkeligt, at han ikke kan huske den ene dag fra den anden. Og det mener han er et godt tegn.

– Nogle dage ved jeg ikke engang, hvad jeg har lavet andet end hentet nogle ærter og snakket med familien. Det har været ægte ferie, sagde den 62-årige skuespiller til Nyheder.dk søndag ved Grøn Koncert i Valby Parken.

Fortsat ferieglæde

– Jeg har stadig sommerferie, og jeg nyder det. Jeg kan rigtigt godt lide at arbejde, men det er fandeme også fedt at trække stikket og lave ingenting.

Tilbage til Cirkusrevyen

Det er 15. gang, at Niels Ellegaard medvirker i Cirkusrevyen, og onsdag er ferien forbi.

– Vi har forlænget antallet af forestillinger til starten af september, og herefter glæder jeg mig til at spille på Det Kgl. Teater, lød det fra Niels Ellegaard, og han gik i dybden med den nye rolle.

Ny rolle på Det Kgl. Teater

– Jeg skal medvirke i en fantastisk forestilling om Pinocchio, som jeg allerede er begyndt at læse op på. Det er faktisk en uhyggelig, men fed historie, afslørede skuespilleren.

Nyt projekt med Henrik Lykkegaard

Niels Ellegaard har også et makkerskab kørende med Cirkusrevyen-kollegaen Henrik Lykkegaard, og duoen er i færd med at støbe kuglerne til en ny forestilling i det nye år.

– Det er faktisk tredje gang, at vi skal optræde sammen med vores eget materiale, sagde han.

Niels Ellegaard vender stærkt tilbage til Cirkusrevyen fra onsdag.
Powered by Labrador CMS