Mille Funk afslører kæresten på den røde løber

’Vild med Dans’-deltageren er forelsket igen

Offentliggjort Sidst opdateret

På kort tid har Mille Funk oplevet to store begivenheder i den positive ende af skalaen.

Ikke alene gør hun comeback i den nye sæson af 'Vild med Dans', men hun er også blevet officielt kærester med 30-årige Luka.

Kærestedebut på den røde løber

Parret dukkede sammen op på den røde løber ved premieren på Wallmans 20-års jubilæumsshow i Cirkusbygningen i København. Her strålede de af forelskelse, og Mille Funk kunne ikke skjule sin glæde.

- Det er superdejligt, og jeg klager heller ikke. Jeg har glædet mig enormt til 'Vild med Dans', og så har jeg ovenikøbet fået en mand på sidelinjen. Så bliver det ikke bedre, sagde den 33-årige danser til Nyheder.dk.

Fodbold og pædagogik

Luka arbejder til daglig som pædagogisk koordinator, og han har en stor passion for fodbold. Det er dog første gang, han oplever rampelyset fra pressen.

- Det er lidt en ny verden med alle de her mikrofoner, men jeg tager det som det kommer, sagde han, mens pressefolkene ivrigt forsøgte at få flere detaljer om det nye par.

En blomstrende romance

Det var Luka, der tog det første skridt mod et fast forhold. En morgen overraskede han Mille med en buket blomster, og det blev kickstarten.

Den lykkelige begivenhed er sket for Mille Funk efter bruddet med skuespilleren Mathias Käki i juni 2023. De havde haft et seks år langt forhold, og fandt hinanden gennem dansekonkurrencen.

Luka overraskede Mille Funk med en buket blomster, og så sagde hun ja til at blive kærester.
Powered by Labrador CMS