Medina er klar

Danmarks ukronede popdronning indtager Plænen til Fredagsrock

Offentliggjort

Publikum elskede hende, da hun for få uger siden lukkede Roskilde Festival 2024 med en storslået koncert. Nu er Medina klar til at indtage Plænen i Tivoli den 2. august kl. 22.00 til Fredagsrock. Allerede kl. 19.00 kan publikum varme op med Kind mod Kind, der blandt andet står bag dansehittet "Love Isn’t Easy" featuring Medina.

Pladsreservation nødvendig

Fredagsrock med Medina er én af to koncerter i år, hvor der er pladsreservation. Reservationerne frigives onsdag den 24. juli kl. 10.00 via Tivolis hjemmeside. Det er vigtigt at komme i god tid, da koncerten forventes at tiltrække mange fans. Selvom pladsreservationen er gratis, kræves der stadig entrébillet eller Tivolikort for at få adgang til Tivoli.

Stjernespækket tilbagevenden

Da Medina spillede i Royal Arena i april, var der fuldt hus, og anmelderne var begejstrede med både fem og seks stjerner. Hun lukkede efterfølgende Roskilde Festival med stribevis af fem- og seksstjernede anmeldelser. Den 2. august kl. 22.00 kan Tivolis gæster se frem til endnu en forrygende koncert, hvor Plænen forvandles til et af landets største dansegulve.

En legende på den danske musikscene

Medina har cementeret sin plads i dansk musikhistorie med hits som "Kun For Mig", "For Altid" og "Ensom". Hendes tilbagevenden til de danske festivaler har været triumferende med energisk fællessang fra publikum. Hun er også aktuel med nye sange som "Lidt Endnu", "Love Isn’t Easy" og samarbejder med artister som Kind mod Kind og Dillistone.

Forvent en fest

Marika Hakesberg, chef for Musik & Underholdning i Tivoli, udtaler: ”Medina har cementeret sin position i toppen af den danske popelite. Der venter os en fest, hvor vi kan danse og synge med på Medinas imponerende bagkatalog af hits.”

Medina er klar til Fredagsrock 2. august.
Powered by Labrador CMS