Malena Belafonte vil gerne deltage igen

Tidligere finalist i 'Vild med Dans' besøger programmet 

Offentliggjort Sidst opdateret

Malena Belafonte, der deltog i finalen af 'Vild med Dans' i 2009 mod Casper Elgaard og Vickie Jo Ringgaard, mindes sin tid i programmet som en stor oplevelse.

På plads som tilskuer

- Det var en skøn oplevelse, og jeg vandt Silas Holst som ven, udtaler den 56-årige fotomodel til Nyheder.dk, da hun tog plads blandt tilskuerne til 'Vild med Dans' i København.

Sammen med sin 21-årige datter Sarafina, afslører Malena, at hun ikke ville tøve med at deltage igen, hvis muligheden opstod:

- Jeg gør det gerne igen, hvis jeg blev spurgt, siger Malena, der måtte nøjes med andenpladsen i 2009 efter en tæt finale.

Svigerfar døde sidste år

Malena bor til daglig i New York City, hvor hun er gift med David Belafonte, søn af den afdøde skuespiller og sanger Harry Belafonte, der gik bort sidste år i en alder af 96.

Optræder i shows

Til daglig driver hun et produktionsfirma og agentur, samt arbejder med et velgørende projekt. Derudover optræder hun ofte i shows.

- Jeg har faktisk en aftale om at lave 'noget' sammen med Silas Holst, men jeg kan ikke sige mere om det nu, afslører hun.

Malena Belafonte med datteren Sarafina
Powered by Labrador CMS