Må gå fra hus og hjem

Den tidligere verdensstjerne Kevin Spacey er persona non grata i Hollywood

Offentliggjort

Kevin Spaceys juridiske og økonomiske problemer

Kevin Spacey har været involveret i flere retssager om seksuelle overgreb, hvilket har ført til store økonomiske byrder for ham.

Efter at være blevet fyret fra 'House of Cards', har Spacey måttet betale et trecifret millionbeløb i erstatning til produktionsselskabet.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Kevin Spacey har været persona non grata i Hollywood, siden beskyldninger om seksuelle overgreb kom frem fra flere personer i 2017.

Regninger til erstatninger og advokater har siden hobet sig op. 

Det siger den detroniserede skuespiller i et længere interview med journalisten Piers Morgan på youtubekanalen "Piers Morgan Uncensored".

- Jeg kan ikke betale de regninger, jeg skylder, siger den tidligere verdensstjerne ifølge flere internationale medier, herunder The Guardian.

Tvangsauktion

Hans hus i storbyen Baltimore, som ligger i den amerikanske delstat Maryland, er nu blevet tvangsauktioneret, og han må få alle sine ting opmagasineret.

- Jeg ved ikke helt, hvor jeg skal bo nu, lyder det fra Kevin Spacey.

Kevin Spacey har haft et par roller, siden anklager om seksuelle overgreb kom frem i 2017. Men det er langt fra fordums tid med anerkendte præstationer og to Oscar-statuetter.

Kevin Spacey er blevet beskyldt for flere seksuelle overgreb i både USA og England. I øjeblikket pågår en civil retssag.

Sidste sommer blev han frikendt i en sag, hvor han var anklaget for seksuelle overgreb på fire mænd, i en periode hvor han arbejdede på Old Vic-teatret i London som kunstnerisk chef.

Samtykke

Kevin Spacey afviste alle anklager og sagde, at hændelserne - i det omfang, som skuespilleren mente, at de overhovedet havde fundet sted - foregik med samtykke. Kevin Spacey beskrev sig selv som meget flirtende, men hævdede, at han aldrig havde begået overgreb.

Over for Piers Morgan erkender Kevin Spacey nu, at han har skubbet grænserne.

Adspurgt, hvad Kevin Spacey mener med, at han har skubbet til grænserne, svarer skuespilleren, at han har gramset og rørt personer på måder, som han ikke vidste, at de ikke havde lyst til.

Har kærtegnet folk

- Jeg har kærtegnet folk, jeg har været blid over for folk - det er sådan, jeg er, siger Kevin Spacey.

Da anklagerne kom frem i 2017, afviste Kevin Spacey dem og fortalte i samme ombæring, at han er homoseksuel. 

Det fik nogle til at beskylde skuespilleren for at ville aflede opmærksomheden fra beskyldningerne.

Fyret

Kevin Spacey blev efterfølgende fyret fra Netflix-succesen "House of Cards".

Exittet medførte, at seriens sjette og sidste sæson skulle skrives om, og Kevin Spacey skulle betale produktionsselskabet et trecifret millionbeløb i danske kroner i erstatning.

Den dobbelte Oscar-vindende skuespiller har haft et par roller siden 2017. Men det er langt fra fordums tid med anerkendte præstationer i førnævnte "House of Cards" samt i "Seven", "American Beauty", "The Usual Suspects" og "L.A. Confidential".

Powered by Labrador CMS