Louise Gade: Overraskede alt og alle

Efter 14 års forhold er DR-vejrværten og kæresten blevet gift på hendes runde fødselsdag

Udgivet Opdateret

Med ordene: 'Velkommen. Tag en tår! Og så ses vi i kirken klokken 15.30', overraskede Louise Gade Sig og kæresten, Morten Bjerg Iversen, deres gæster, der var inviteret til vejrværtens 40-års fødselsdag i weekenden.

Flashede bryllupsbilleder 

For inden fødselsdagsfesten, som viste sig også at være en bryllupsfest, blev parret gift.

Det afslører Louise Gade Sig i et opslag på Instagram, hvor hun har delt en række bryllupsbilleder og fødselsdagsfotos.

- Efter 14 år, tre børn og kilometervis af hverdag følte vi os klar. Det var skønt at bekræfte vores kærlighed til hinanden, som på en eller anden måde bare har fået endnu mere kvalitet af al den kvantitet, vi har oparbejdet, skriver DR's vejrvært.

- Med opture og nedture. Med lykke og presset leverpostejs-kalender. Med lange arbejdsdage og lange lovestorms. Korte nætter og korte lunter. Gråmelerede momenter og lyserøde stunder.

Mødtes i Aarhus

Parret mødte hinanden tilbage i 2009 i byen i Aarhus, hvor Louise Gade Sig læste på journalisthøjskolen, og Morten Bjerg Iversen gik på købmandsskolen.

Inden Louise Gade Sig mødte sin to år yngre kæreste, var hun med egne ord nysgerrig, men frygteligt kritisk og lidt af en fejlfinder, som hun sagde det i et interview med Alt for damerne i 2018.

Fejlfri partner

- Til sidst indså jeg, at hvis du leder efter en helt fejlfri partner, ender du ensom. Og så fandt jeg Morten, som er det tætteste på perfekt, jeg kan komme, og som har et kæmpe hjerte, sagde hun dengang til ugebladet.

Inden Louise Gade Sig blev ansat som vejrvært på DR i 2017, har hun arbejdet for Politiken og for førnævnte Alt for damerne.

Powered by Labrador CMS