Kirsten Lehfeldt tilbage på det hvide lærred

Er startet på optagelserne til ’Madklubben 2’ med andre opsigtsvækkende kendte på plakaten

Offentliggjort

Efter den enorme succes med "MADKLUBBEN" i 2020, hvor de tre veninder Marie (Kirsten Olesen), Berling (Stina Ekblad) og Vanja (Kirsten Lehfeldt) drog til Syditalien, vender de nu hjem til Danmark i opfølgeren "MADKLUBBEN 2".

Stjernespækket rollebesætning

Handlingen er centreret omkring det smukke Sydfyn, og publikum kan glæde sig til at se Troels Lyby, Rasmus Botoft og Mia Lyhne igen, mens nye ansigter som Michael Falch, Judy Gringer og Kurt Ravn tilføjer spændende dynamik til rollelisten.

Optagelser i fuld gang

Optagelserne til ’MADKLUBBEN 2’ startede 1. juli på Sydfyn og varer måneden ud. De tre veninder, Marie, Berling og Vanja, er flyttet sammen i oldekolle ud til Svendborg Sund i et stort smukt hus med højt til loftet og ugentlig madklub.

Nye udfordringer og eventyr

Marie har vænnet sig til livet som nyskilt, nybagte mormor Vanja tager sig af barn og barnebarn, mens Berling efter at være blevet vraget med sædvanligt imponerende overskud beslutter sig for at skabe Fyns største lokale Madfestival! En beslutning, som ikke går helt stille for sig hverken i eller omkring det lille oldekolle…

Premiere i sigte

Filmen forventes at få biografpremiere i sidste halvår af 2025, og der er ingen tvivl om, at publikum kan se frem til endnu en kærlig og livsklog komedie om venskab og fællesskab i livets efterår.

Optagelserne til 'Madklubben 2' er gået i gang på fyn.
Powered by Labrador CMS