Kat Stephie tvinges til sex

’Sukkerchok’-sangerinden taler ud om traumatisk oplevelse

Offentliggjort

Kat Stephie Holst medvirkede i den kontroversielle DR-dokumentar ’Sexisme i Musikbranchen’, hvor flere mandlige musikalske hoveder er rullet efterfølgende.

Og i podcasten ’Flirt med Josefine’, der har premiere i dag på Podimo, sætter hun ord på, hvordan hun har oplevet overgreb på egen krop.

Flirten blev til overgreb

– Der var en fyr til en fest, hvor vi flirtede. Og pludselig tvang han mig ind i et blowjob, og som ung kvinde forstod jeg ikke situationen. Omvendt var jeg også interesseret, så jeg troede, det var det, jeg skulle gøre. Men det var helt misforstået, fortæller den 38-årige ’Sukkerchok’-sanger til værten Josefine Ingtoft.

Kat Stephie går i yderligere detaljer med oplevelsen:

– Han holdt om mit hoved, pressede, og det gav mig et knæk, så jeg dagen efter fik det skidt. Derfor havde jeg ikke haft lyst til at give blowjobs i mange, mange år efter, lyder det videre.

Gråzoner

Kat Stephie Holst beskriver sig selv som en ubevidst flirtende person, og signalet kan let blive misforstået. Hun beskriver sig selv som boblende og udadvendt, og det åbner op for skyggesider af flirten:

– Ofte har jeg oplevet gråzoner, fordi jeg har svært ved at sige fra. Jeg er endt i fysisk overgreb, siger hun videre i samtalen.

Alkohol og traumer

– Det har ofte været forbundet med alkohol, når jeg har placeret mig i dumme situationer. Jeg flygtede fra nogle traumer. Derfor drikker jeg heller ikke længere, siger hun.

Et godt råd

Kat Stephie giver også et råd med på vejen:

– Det bedste råd er at gå, hvis der opstår ubekvemme situationer. Altså lytte til sig selv, inden det er for sent, siger hun.

Kat Stephie har haft en traumatisk sexoplevelse.
Powered by Labrador CMS