Kærligheden blomstrer hos Mille Dinesen

Det kom frem i foråret

Offentliggjort Sidst opdateret

Mille Dinesen er for alvor svævet ind i kærlighedens varme favn.

På Instagram afslørede hun i foråret, at der er en ny mand, og det kunne man få indtryk af med et billede fra en rejse til Rom, hvor en herre lægger en hånd på hendes lår.

Bor ikke sammen - endnu

Manden er dog stadig hemmelig, men hun bekræftede forholdet tirsdag eftermiddag ved receptionen for udgivelsen 'Kattens Bog' på Gyldendal i København.

- Jeg er forelsket og glad. Vi bor ikke sammen – sådan er det lige nu, afslørede den 50-årige 'Rita'-skuespiller til Nyheder.dk.

I marts løftede hun sløret for, at singletilværelsen gerne måtte få en ende.

Vil dele sit liv med en anden

- Nu kan jeg godt mærke, at jeg sgu da gerne vil dele mit liv sammen med en, jeg elsker. Jeg har kørt "jeg kan klare mig selv"-showet, og det kan jeg godt. Det er ikke derfor, jeg skal finde nogen, men fordi jeg har lyst til at dele mit liv og min alderdom med et andet menneske, sagde hun til Ritzau kort før sin 50-års fødselsdag.

Ny film

Mille Dinesen har tidligere dannet par med Thomas Busch, faren til hendes søn, seksårige Eddie, som netop er startet i skole. 

Parret blev skilt for fire år siden.

Udover styr på kærligheden venter Mille Dinesen på, at efterfølgeren for filmen 'Bytte bytte baby', hvor hun medvirker, snart får premiere.

Mille Dinesen bekræfter, at hun er forelsket efter skilsmissen for fire år siden
Powered by Labrador CMS