Julie Berthelsen: Her har vi sex

Sangeren og partneren må være kreative

Offentliggjort

Julie Berthelsen og hendes mand Minik Dahl Høegh har fundet en måde at holde gnisten i deres forhold levende, selv efter 16 år sammen.

Det skriver SE og HØR.

Frække beskeder

I podcasten 'Saftigt' afslører sangerinden, at de sender hinanden frække beskeder og billeder for at opbygge forventning og lidenskab, når de er adskilt i længere perioder.

- Det behøver ikke være en pornoagtig forestilling om det her billede, siger Julie Berthelsen og tilføjer:

- Det kan godt være elegant og på den pæne måde, siger hun, og afslutter med, at man bare skal bruge sin sunde fornuft før man sender nøgenbilleder afsted.

Folder sig ud

Julie Berthelsen deler også, hvordan parret har været nødt til at være kreative for at holde intimiteten i live. 

Blandt andet fortæller hun om episoder, hvor de har haft sex i en bil og på en altan, når muligheden har været der. Hun beskriver en særlig situation, hvor de simpelthen ikke kunne vente med at komme hjem og i stedet fandt en parkeringsplads til et hurtigt, lidenskabeligt øjeblik sammen.

Kan gøre en stor forskel

Ifølge Julie er det altafgørende at finde tid og plads til intimitet, selv når hverdagen er travl, og børnene kræver meget af forældrene.

Går sjældent en uge

Hun understreger, at det er de små, spontane øjeblikke, der kan gøre en stor forskel i et forhold og være med til at holde kærligheden i live.

Desuden deler hun, at det sjældent går mere end en uge, før parret er intime, selvom de skal være kreative med deres tid sammen på grund af deres to børn.

Maria Montell og Julie Berthelsen er halvdelen af 'Way Back When'-pigegruppen.
Powered by Labrador CMS