Hun tager teten på ny sportskanal

Viaplay fuldender det faste hold af værter på deres nye kanal, Viaplay Sport News, som åbner op i august

Offentliggjort

Når Viaplays nye sportsnyhedskanal, Viaplay Sport News, går i luften til august, bliver det med erfarne kræfter ved hånden.

Tidligere vært på Onside Stine Jensen bliver fast vært på kanalen, og det samme gør Mikkel Borg, der har været vært på Champions League-håndbold og superligafodbold.

Det oplyser Viaplay i en pressemeddelelse.

Viaplay har tidligere præsenteret Simon Egeskov som vært på kanalen. Han kommer fra en stilling som sportsvært på Discovery Plus, hvor han blandt andet har dækket superligafodbold og cykelløbet Giro d'Italia.

Aktuel sport

Sammen kommer de tre til at dække morgen- og aftenfladen på kanalerne, men også særmagasiner om aktuelle sportsbegivenheder.

Det gælder blandt andet Superligaen, Formel 1, cykelsport og Premier League.

Sportschef på Viaplay Benjamin Munk Lund er sikker på, at seerne på Viaplay Sport News bliver glade for de tre værter, siger han i pressemeddelelsen.

- Disse tre værter har både den rigtige viden, erfaring og faglighed, men også friskhed og begejstring, som er helt nødvendig for et stærkt værtskab, siger Benjamin Munk Lund.

Stine Jensen har tidligere været vært på Onside, der er et dansk fodboldmagasin på kanalen TV 3+. Hun har været ansat på Viaplay i ti år.

Nye sider

Stine Jensen har været ansat på Viaplay i ti år. Hun glæder sig til at vise den nye sportsnyhedskanal frem.

- Det bliver sjovt og uforudsigeligt med de skiftende dagsordner, og jeg ser allerede frem til, at de store sportshistorier breaker, når vi er i luften, siger Stine Jensen i pressemeddelelsen.

På Mikkel Borgs CV er blandt andet titler som radiovært på Radio 100 og journalist på Go'aften Danmark hos TV 2. Siden 2019 har han arbejdet med sport på tv.

Han kalder Viaplay Sport News noget nær drømmejobbet.

- Jeg glæder mig helt vildt, siger han i pressemeddelelsen.

Viaplay Sport News sendes fra august alle hverdage fra klokken 06.30.

En af dem, der skal indgå i det nye hold af værter på Viaplays nye sportskanal, er Mikkel Borg. Ham kender man måske i forvejen fra Viaplay, hvor han er sportsvært.
Powered by Labrador CMS