Dennis Knudsen klar som "far" for fjerde gang

Hans tre børn får snart en halvsøster

Offentliggjort Sidst opdateret

Fakta: Sådan hænger det sammen

I Dennis Knudsens tilfælde nævner han, at den genetiske mor (som også er hans børns mor) venter en pige. Det indebærer, at hun har en mand, og de venter barnet sammen. Det betyder, at børnene vil få en halvsøster, som også vil være deres biologiske søster, da de deler samme mor, men har en anden far.

Dennis Knudsen refererer til, at hans børn får en halvsøster, og at denne halvsøster er genetisk relateret til deres mor og hendes mand. Dennis Knudsen er ikke den biologiske far til barnet, men han vil være "far" i den familiemæssige forstand for den nye pige, når hun bliver født.

Kilde: Chatgpt

Dennis Knudsen har gode nyheder at dele med sine følgere. 

På Instagram har han annonceret, at hans tre børn snart får en lillesøster, der forventes at komme til verden i december.

Halvsøster på vej

Barnet, der er undervejs, bliver en halvsøster til Dennis’ nuværende børn. Den gravide mor, som også er gift med en anden, har delt billeder af sin graviditet på Dennis’ Instagram.

En glædelig nyhed

- I december skal vi have en lille søster. Vores genetiske mor er gravid med en pige, så vi skal til at være store søskende. Det er fantastisk, udtaler den 61-årige kendisfrisør, der nu snart kan kalde sig far til fire.

Deler sin lykke

Dennis ser frem til fremtidige besøg i USA, hvor børnene og den kommende lillesøster vil være.

Tidligere tab

Selvom han nu ser fremad, har Dennis tidligere oplevet en tragisk begivenhed med tabet af et barn til vuggedød. Denne nyhed om den kommende datter har derfor en særlig betydning for ham og hans familie.

Powered by Labrador CMS