'Cutfather' modtog chokerende lægebesked

Benene blev slået væk under den tidligere ’X Factor’-dommer i et halvt år

Offentliggjort Sidst opdateret

Den verdenskendte musikproducer og tidligere ’X Factor’-dommer Mich Hedin Hansen - bedre kendt som 'Cutfather' - har været igennem et længere sygdomsforløb, der satte hans liv på spil i over seks måneder.

Større omgang

- I november blev jeg ramt af en luftvejsvirus, som endte med at udvikle sig til betændelse i rygsøjlen. Jeg måtte indlægges og gennem et kræftpakkeforløb. Det var en større omgang, afslørede 56-årige 'Cutfather' til Nyheder.dk ved premieren på 'Joker: Folie à Deux'' i Vue på Fisketorvet i København torsdag aften.

Uforklarlig sygdom

'Cutfather' oplevede høj feber og forhøjede infektionstal, men på trods af mange scanninger og undersøgelser kunne lægerne ikke finde en forklaring på sygdommen.

Af samme årsag kunne der ikke ordineres en medicinsk behandling - kroppen måtte selv bekæmpe sygdommen.

Heldigvis i god form

- Jeg fik at vide, at hvis ikke jeg havde været i så god form, så havde jeg nok tjekket ud. Det var en voldsom besked at få, erkendte han.

På benene igen

Efter det lange sygdomsforløb er den populære musikproducer endelig kommet ud på den anden side.

- Det er først her i foråret, at jeg kunne genoptage det musikalske arbejde. Det er dejligt at være ude på den anden side, og jeg glæder mig bare til at opleve filmen, lød det lettet efter at have kommet sig.

'Cutfather' fik barsk besked af lægerne, men han er nu oven på igen.
Powered by Labrador CMS