Bille Augusts datter stråler ved Venedig-debut

Amaryllis medvirker i ny TV 2-serie uden skuespillermæssige forkundskaber

Offentliggjort Sidst opdateret

For første gang nogensinde har Bille Augusts 21-årige datter, Amaryllis, fået en rolle som skuespiller. Og hendes debut skete på ingen ringere steder end filmfestivalen i Venedig.

Præsenteret i biografen Palazzo del Casinò

Verdenspremieren på Thomas Vinterberg og Zentropas TV 2-dramaserie, 'Familier som vores', fandt sted her, hvor publikum og presse modtog de første fire afsnit med stor begejstring.

 Skuespillere som Nikolai Lie Kaas og Paprika Steen, der også er med i serien, oplevede også den stående applaus.

Overvældende oplevelse

- Det var helt vildt overvældende, og min første rolle nogensinde, så det hele er meget nyt for mig, men jeg var omringet af gode mennesker til at tage hånd om mig, sagde Amaryllis til Nyheder.dk ved premieren på 'Vogter' i Empire Bio onsdag aften.

Stolt familie

Amaryllis’ mor, skuespilleren Sara-Marie Maltha, og hendes far, filminstruktøren Bille August, er naturligvis stolte af deres datters debut. 

- Han har ikke haft så meget med filmen at gøre, men har kun sagt gode ting, fortalte Amaryllis om farens reaktion.

Flere roller i vente

Efter den store oplevelse i Venedig er Amaryllis blevet sulten på mere. 

- Jeg søger ind på skuespillerskolen til december for at få noget læring den vej, sagde hun og afslørede, at hun allerede har modtaget nye rolletilbud, men at det stadig er for tidligt at dele flere detaljer.

Amaryllis forældre er stolte over datterens debut på det hvide lærred.
Thomas Vinterberg sammen med castet bestående Albert Rudbeck Lindhardt, Helene Reingaard Neumann, Amaryllis August og producent Olivier Bibas ved filmfestivalen i Venedig.
Powered by Labrador CMS