Baronesse fylder 50 år

Kammerherreinde og direktør Helle Reedtz-Thott er kendt som dronning Marys veninde

Offentliggjort

Baronesse, kammerherreinde og direktør Helle Reedtz-Thott er kendt som dronning Marys veninde. Hun har en lang række erhvervsposter, og er fyldt 50 år i dag.

Helle Reedtz-Thott har mange titler.

Hun er baronesse, kammerherreinde, godsejer, direktør i Gavnø Fonden, som ejer Gavnø Slot, advokat med speciale i selskabsfinansiering og ikke mindst erhvervskvinde med mange bestyrelsesposter.

De største bedrifter

Blandt andet er hun formand for Sektionen for Større Jordbrug under interesseorganisationen Landbrug & Fødevarer, der arbejder for at fremmede interesserne for de største bedrifter i dansk landbrug.

Hun er også formand for GLS-A, der er en arbejdsgiverforening i landbruget.

Baronessen er gift med baron Otto Reedtz-Thott.

Parret bor på Gavnø Slot, hvor de driver landbrug, men hvor betalende gæster også har mulighed for at se de historiske bygninger og slotshaven eller prøve en klatrebane.

Veninde med Mary

Helle Reedtz-Thott er ikke mindst kendt i offentligheden som en af dronning Marys veninder og en del af inderkredsen omkring kongeparret.

Hun og Otto Reedtz-Thott har tre børn, Ludvig, Holger og Eloise, hvoraf den yngste, Eloise, blev konfirmeret i foråret 2023.

Baronessens børn enten går eller har gået på Herlufsholm Kostskole, som Helle Reedtz-Thott også i sidder i bestyrelsen hos.

Parret er ofte at finde i de kulørte blade, ikke mindst i kraft af deres tætte bånd til kongeparret.

Blev gift i 2002

Da Otto og Helle Reedtz-Thott blev gift i 2002, benyttede kong Frederik, der dengang var kronprins, anledningen til for første gang at vise sig med sin nye kæreste, Mary Donaldson, til brylluppet.

Dronning Mary er siden blevet gudmor for parrets mellemste barn, Holger, ligesom Helle Reedtz-Thott har stået fadder for kongeparrets yngste søn, prins Vincent.

Helle Reedtz-Thott, som indtil sit bryllup hed Helle Zøfting, er vokset op i Hillerød nord for København.

Kandidatgrad i jura

Efter sin studentereksamen havde hun et studieophold i USA, hvorefter hun tog en kandidatgrad i jura på Københavns Universitet og siden blev advokatfuldmægtig hos advokatfirmaet Plesner i København.

Kammerherreinde, baronesse og direktør Helle Reedtz-Thott ankommer til Det Kongelige Teater før en festforestillingen under fejringen af dronningens 50-års regeringsjubilæum i København i 2022. Ved hendes side er ægtemanden, baron Otto Reedtz-Thott.
Powered by Labrador CMS