Bag kulissen: May Lifschitz var et nervevrag

Danseren var stærkt påvirket af, at det blev alvor i ’Vild med Dans’

Offentliggjort Sidst opdateret

May Lifschitz og Mads Vad klarede skærene efter fredagens andet afsnit af dansekonkurrencen, hvor Dot Wessman blev stemt ud som den første på grund af manglende SMS-stemmer fra seerne.

Men den nye situation med farvel til kolleger påvirkede den transkønnede kvinde så meget, at dansepartneren kunne mærke det på hende.

Mads Vad bemærkede nervøsiteten

- Både under generalprøven og også her til sidst kunne jeg tydeligt fornemme på hendes krop, at det påvirkede hende, afslørede Mads Vad til Nyheder.dk efter dansen.

Og May åbnede op.

- Bare snakken om, at nogen skulle stemmes hjem, gjorde mig ekstra nervøs, erkendte skuespilleren, mens Mads Vad har oplevet uvisheden så mange gange før.

Uforudsigelig konkurrence

- Det er altid uforudsigeligt, hvem der ryger. Ofte har dommerne været venligt stemte overfor parret, mens seerne reagerede totalt modsat, sagde han, og fortsatte:

- Men jeg vil så gerne have, at oplevelsen her med May skal fortsætte. Jeg lærer hver dag noget nyt af hende, og synes hun er så vigtig. Ikke bare på dansegulvet, men også, hendes budskab om, at man ikke skal placere mennesker i kasser på grund af deres seksualitet, mente han.

Lette gik Mads og May videre i dansekonkurrencen.
Powered by Labrador CMS