Alle bange anelser bekræftet

Jennifer Lopez og Ben Affleck genforelskede sig i hinanden, 20 år efter at de første gang mødte hinanden. Men nu er kærligheden bristet endnu en gang.

Efter flere måneders forlydender om et brud har sanger- og skuespilleren Jennifer Lopez ansøgt om skilsmisse fra filmstjernen Ben Affleck.

Det fremgår af en skilsmissebegæring sendt til retten i Los Angeles, skriver flere internationale medier.

Skilsmissebegæringen blev ifølge CNN indsendt på parrets toårsbryllupsdag den 20. august.

Det er anden gang

Ben Affleck og Jennifer Lopez giftede sig først ved et bryllup i Las Vegas i juli 2022 og siden ved en ceremoni den 20. august samme år på Ben Afflecks ejendom i den amerikanske delstat Georgia.

Det er anden gang, at Ben Affleck og Jennifer Lopez går fra hinanden. De var blandt Hollywoods hotteste par i begyndelsen af 00'erne og blev døbt "Bennifer" af medierne.

De mødte hinanden under optagelserne til filmen "Gigli" i 2001 og fandt sammen året efter, selv om Jennifer Lopez på daværende tidspunkt på papiret stadig var gift med danseren Cris Judd.

Jennifer Lopez har udgivet to plader dedikeret til Ben Affleck - "This Is Me... Then" fra 2002 og "This Is Me... Now" fra 2024. (Arkivfoto).

Blev aldrig til noget

Ben Affleck friede til Jennifer Lopez i 2002. Samme år udgav hun pladen "This Is Me... Then", som var dedikeret til skuespilleren, der også medvirkede i flere af musikvideoer til albummet.

De skulle have været til alters den 14. september 2004. Men fire dage inden de skulle sige ja til hinanden, blev brylluppet udsat grundet mediernes ekstreme opmærksomhed, lød det.

Men det blev aldrig til et bryllup, da parret brød forlovelsen.

Stod brud som højgravid

Senere samme år blev Ben Affleck kærester med kollegaen Jennifer Garner, som han havde mødt året inden under optagelserne af filmen "Elektra".

Parret blev gift i 2005, og Jennifer Garner stod brud som højgravid med deres første barn, datteren Violet. Siden har de fået to børn mere.

Efter 11 års forhold gik Ben Affleck og Jennifer Garner fra hinanden i 2015.

Genfandt kærligheden efter 20 år

Jennifer Lopez genfandt også kærligheden i 2004 i sangeren Marc Anthony, som hun blev gift med samme år. Efter fire års forhold og ægteskab blev de forældre til tvillinger. Efter ti år sammen gik Jennifer Lopez og Marc Anthony fra hinanden.

Efter deres respektive skilsmisser har både Ben Affleck og Jennifer Lopez været i andre forhold. Men i 2021 genfandt de kærligheden - præcis 20 år efter at de mødte hinanden for første gang.

- Det er en smuk kærlighedshistorie, at vi fik en ny chance, sagde Jennifer Lopez til magasinet People.

Efter et år sammen faldt Ben Affleck endnu en gang på knæ, og parret giftede sig som bekendt to gange i 2022.

Aflyste pludselig alt

Jennifer Lopez udgav i februar 2024 albummet "This Is Me... Now", som også var dedikeret til Ben Affleck. Pladen blev fulgt op med en dokumentar på Prime Video om tilblivelsen af albummet, som udsprang af deres genfundne kærlighed.

Jennifer Lopez skulle have været på turné med "This Is Me... Now". Men ganske kort inden showstart aflyste hun det hele.

- Jennifer tager noget tid fri for at være sammen med sine børn, familie og nære venner, lød det i en erklæring.

Flere medier spekulerede i, om det skyldtes knas i ægteskabet.

Nu er kærligheden bristet.

Powered by Labrador CMS