Alexandra og Pusle Helmuth har noget til fælles

Den tidligere barnestjerne og grevinden har været til numerolog - se hvorfor de har skiftet navne  

Offentliggjort Sidst opdateret

Pusle Helmuth og grevinde Alexandra har noget til fælles.

De har nemlig begge været hos numerolog.

Navneforandring 

Alexandra afslørede for nylig, at hun har skiftet mellemnavn til Alexandra Emiliah i stedet for Alexandra Christina Manley, som stod på fødselsattesten.

Pusle Helmuth har siden hun var barnestjerne i 'Min Søsters Børn', hvor hun foldede sig ud med Dirch Passer, også ændret sit for- og mellemnavn for to år siden ved hjælp af en numerolog.

– Jeg forstår hende godt. Det handler om at få nogle gode energier og flows ind i sit liv, når det er gået lidt for meget op ad bakke, afslørede den 61-årige lægesekretær på akutafdelingen til Nyheder.dk ved premieren på ’Til Verdens Ende’ i Grand Teatret.

Louisa Nene Helmuth 

Pusle hedder dermed ikke længere Luisa Charlotte Helmuth, men Louisa Nene Helmuth.

– Efter jeg har gjort det, står jeg meget stærkere i mig selv. Jeg har gennemgået en klar forvandling og kommet ind på den livsbane, jeg gerne vil, forklarede hun videre.

Hvad det rent praktisk går ud på, kræver en kompliceret beregning, som man betaler numerologen for.

Planlægger at tage uddannelsen 

– Beregningen foregår som udgangspunkt på baggrund af fødselsdatoen. Du vil gerne have kærlighed, være god til at kommunikere og være et åbent positivt menneske, men ikke være eneboer, sagde Louisa Nene Helmuth, der planlægger at tage uddannelsen.

– Min veninde synes, jeg skal uddanne mig til astrolog, fordi jeg altid har gået op i det. Men min hjerne er ikke god nok til det. Jeg er nemlig enormt dårlig til matematik. Numerolog er mere håndgribeligt for mig, sagde hun.

Pusle Helmuth og Alexandra har mærket ændringer i livet efter en tur til numerolog.
Powered by Labrador CMS