Kultur

Kendt tv-løve siger farvel til hulen

Investor Jan Lehrmann stopper efter fire sæsoner i "Løvens hule". Han vil nu fokusere på de investeringer, han allerede har foretaget.

Efter at han i fire år har bedømt håbefulde iværksætteres idéer og drømme, melder tv-løven Jan Lehrmann nu ud, at han er stopper som investor i DR-programmet “Løvens hule”.

Det sker i et opslag på Instagram.

– Efter fire sjove, vilde og lærerige år sammen med Danmarks sejeste iværksættere og mine fantastiske løvekolleger er jeg klar til nye eventyr uden for “Løvens hule”, skriver den 53-årige løve.

I opslaget takker han både de iværksættere, der har besøgt hulen, og løvekolleger for tiden i programmet.

Jan Lehrmann, der ejer investeringsfirmaet Lehrmann Ventures, har i sin tid i “Løvens hule” lavet i alt 16 investeringer.

Nu ændrer Jan Lehrmann og Lehrmann Ventures dog fokus.

– Vi brænder for at være de bedste teammates for de iværksættere, vi har investeret i, så de får den opmærksomhed, de har fortjent. Sådan vil vi gerne gøre størst mulig impact (indvirkning, red.), og det kræver tid og fokus, skriver han og fortsætter:

– Derfor ændrer vi strategi, så det fremover bliver til lidt færre og gerne større investeringer – en strategi, som er svær at kombinere med “Løvens hule”.

I løbet af sine fire år i “Løvens hule” slog Jan Lehrmann blandt andet rekorden for den største investering foretaget af en enkelt løve.

Det skete, da han købte ti procent af hundefoderfirmaet Vuffeli for tre millioner kroner.

/ritzau/

Back to top button