Sport

Juventus henter de Ligt-afløser hos lokalrivalen Torino

Gleison Bremer skal lukke hul i Juventus-midterforsvaret efter salget af Matthijs de Ligt til Bayern München.

Tirsdag solgte fodboldklubben Juventus sin hollandske stjerneforsvarer Matthijs de Ligt til tyske Bayern München for omkring en halv milliard kroner.

Onsdag aften meddeler Juventus så på sin hjemmeside, at klubben henter den brasilianske forsvarsspiller Gleison Bremer hos lokalrivalen Torino på en femårig kontrakt.

Bremer blev i sidste sæson kåret som den bedste forsvarsspiller i den italienske Serie A, og han er en tiltrængt forstærkning for Juventus, der også har mistet klubikonet Giorgio Chiellini i midterforsvaret.

Han er taget til USA for at spille for Los Angeles FC.

Juventus betaler 41 millioner euro, cirka 305 millioner kroner, for Gleison Bremer, der har spillet fire år for Torino.

Prisen kan stige med op til otte millioner euro, cirka 60 millioner kroner, som blandt andet er afhængig af Gleison Bremers sportslige præstationer hos Juventus.

Brasilianeren har efter en svær første sæson været fast mand hos Torino i de seneste tre sæsoner, hvor han tilmed har lavet 11 ligamål.

Han har endnu sin debut på det brasilianske landshold til gode.

Hos Juventus ser han ud til at skulle indgå i et forsvarssamarbejde med veteranen Leonardo Bonucci.

Efter ni mesterskaber på stribe er Juventus de to seneste sæsoner sluttet på fjerdepladsen i Serie A, hvilket er utilfredsstillende for de 36-foldige italienske mestre.

Klubben har i sommerpausen foreløbig sagt farvel til blandt andre Paulo Dybala og Federico Bernardeschi, der begge havde kontraktudløb, mens Álvaro Morata er vendt tilbage til Atlético Madrid efter to års lejeophold.

Juventus har til gengæld styrket klubbens ofte kritiserede midtbane ved at hente Paul Pogba tilbage fra Manchester United på en fri transfer, lige som offensivspilleren Angel Di Maria er kommet til efter at have haft kontraktudløb i Paris Saint-Germain.

/ritzau/

Back to top button