Kultur

Jens Werner ramt af kræft

Vild med dans-dommer Jens Werner har fået kræft. Det oplyser familien i en pressemeddelelse. Jens Werner er under behandling og forventer at blive helbredt.

Vild med dans-dommer og danseunderviser Jens Werner har fået konstateret kræft.

Det oplyser familien i en pressemeddelelse.

Jens Werner er i gode hænder og under behandling. Han har det godt og forventer at blive helbredt, fremgår det af pressemeddelelsen.

Familien ønsker ikke at uddybe yderligere eller stille op til interview og beder om respekt for privatlivets fred.

Jens Werner er gift med danseinstruktøren Anette Werner. De har sammen børnene Nicolai og Isabella, som begge er i teenagealderen.

Jens Werner har været dommer i “Vild med dans” siden programmets første sæson i 2005.

Den 58-årige dansedommer og danseunderviser har selv haft en glorværdig dansekarriere og kan skrive både dansk-, nordisk-, europa- og verdensmester i dans på cv’et.

Titlen som verdensmester fik han i 1994 i standarddans sammen med partneren Charlotte Jørgensen.

Ud over at bedømme danserne i den populære dansekonkurrence på TV 2 ejer Jens Werner også en danseskole sammen med sin hustru og er desuden både forfatter, foredragsholder og konferencier.

I 2022 udgav Jens Werner bogen “Dansen blev min redning”, der er en selvbiografisk fortælling om, hvordan han fandt sin plads i livet gennem dansen.

Jens Werner er professionel dommer i standard og latin, men han besluttede for nylig at udvide repertoiret med en uddannelse som dommer i stilarterne disko og hiphop.

– Det er dejligt at komme ind i en verden, som er ny for mig, hvor jeg ikke har set mange af danserne før.

– Dermed går jeg ind med fuldstændig ren samvittighed, åbne øjne og åbent hjerte og dømmer det, som jeg ser på dagen, sagde han om det nye skridt i karrieren i 2022.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker