Tjek kuponen: Efterlyser to millionærer

To heldige danskere vandt hver 1.000.000 i Lotto i weekenden – se her, hvor gevinsterne blev vundet

Offentliggjort Sidst opdateret

Det var ikke kun en første præmie, der blev spillet op i weekenden. To trøstepræmier på hver en million blev nemlig delt ud. 

Sådan skriver Danske Spil. 

Begge million-gevinster blev vundet via Lottos ekstratrækning Millionærchancen, som hver uge gør to danskere til millionærer.

I Øst- og Vestjylland

Den første million blev vundet af en heldig vestjyde, der havde spillet Lotto via sin mobiltelefon – der var ingen yderligere gevinster på kuponen.

Den anden million blev vundet af en kunde, der havde købt sin kupon i Dagli’ Brugsen i Thorsager ved Rønde på Djursland. 

Så hvis du spillede Lotto på Djursland i weekenden, så er det måske en god idé lige at tjekke kuponen. Den kan være mange penge værd.

En fornøjelse

- Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge, siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto.

Mens de to ekstrapræmier på den måde kan sprede glæde i det jyske, så var der ingen, der ramte de syv rigtige og førstepræmien ved lørdagens trækning – og det betyder, at der på lørdag er 22 millioner i puljen.

Powered by Labrador CMS