NYT STUDIE: 260.000 danskere behandler deres ketchup forkert

Der er kun én rigtig metode - gør du det rigtige?

Offentliggjort

260.000 danskere opbevarer i dag deres ketchup forkert.

Det viser en ny undersøgelse fra Heinz. 

Og i anledning af international ketchupdag den 5. juni vil Heinz nu én gang for alle rydde en misforståelse af vejen.

Hver gang

Det handler om opbevaringen af ketchup efter åbning.

Ketchup skal på køl efter åbning for at bevare den optimale smag og holdbarhed.

- Køleskabet er det absolut bedste sted for din elskede ketchup, så sørg for at sætte den tilbage så hurtigt som muligt, siger Sofie Zeffer,  der er Senior Brand Manager hos Heinz Nordic.

Det er der ifølge Heinz' undersøgelse 260.000 danskere der forsømmer i dag. De stiller blot den åbne emballage tilbage i køkkenskabet ved stuetemperatur.

Heinz tomatketchup skal opbevares i køleskabet.

Her er de bedst til det

Undersøgelsen omfatter blandt andet forbrugere i Danmarks tre største byer.

Og her kommer byen i midten, Odense, ud med de mest bevidste forbrugere.

I Odense opbevarer hele 92 % deres ketchup i køleskabet efter åbning.

I Aarhus gør 90 % det rigtigt.

Københavnerne er dårligst blandt de tre største byer med 88 %, der stiller ketchupflasken i køleskabet efter endt brug.

Hver dansker konsumerer årligt 1,9 kilo ketchup.

Powered by Labrador CMS