Nyder rollen som familiemor

Stephania Potalivo er familiemor i TV 2's nye serie "De bedste år". Den rolle nyder den 38-årige skuespiller, som i mange år primært har haft ungdomsroller

Offentliggjort Sidst opdateret

Stephania Potalivo i 'De bedste år'

Stephania Potalivo nyder sin rolle som Louise i TV 2-serien 'De bedste år', hvor hun udforsker voksenlivets udfordringer og glæder.

Skuespillerinden ser en naturlig forbindelse mellem sin egen livsfase og karakteren Louise, hvilket gør rollen særlig relevant og autentisk for hende.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Der er dømt kaos til børnefødselsdag og besværlige bedsteforældre, når parret Mathias og Louise prøver at få hverdagen til at hænge sammen som småbørnsforældre i TV 2's serie "De bedste år".

Magnus Millang og Stephania Potalivo portrætterer de to forældre i fortællingen, der sætter spørgsmålstegn ved, om tiden med småbørn egentlig er de bedste år i ens liv.

Og rollen i serien har Stephania Potalivo nydt, selv om hun ikke har begået sig meget i den før.

- Superfedt

- Jeg synes, at det har været superfedt at få en mere voksen rolle. Mange af de ting, jeg har lavet, har været meget ungdomsbaserede og handlet om at være ung.

- Det er jeg jo rent faktisk ikke længere. Ikke fordi jeg siger, at jeg er gammel, men jeg er klart et helt andet sted i livet.

Stephania Potalivo er privat gift med Nils Petter Bro. Og selv om parret ikke har børn endnu, så kan skuespilleren se sig selv i rollen som Louise.

Selv om de mere modne roller passer Stephania Potalivo godt, er hun ikke klar til at stoppe med at lave børne- og ungdoms-tv. - Jeg synes ikke, at det ene udelukket det andet. Jeg elsker at lave børne- og ungdoms-tv, og det håber jeg bestemt heller ikke, at jeg er færdig med. (PR-foto).

- Matcher med hvor jeg er i livet

- Jeg har det rigtig godt med familierollen, for selv om det ikke helt er et liv, jeg selv lever endnu, så er jeg jo 38 år, siger skuespillerinden, som offentligt har delt sin kamp for at få børn blandt andet i DR-programmet "Hvordan bliver jeg gravid?".

- Det har været dejligt og meget naturligt at få lov at spille noget, der på en eller anden måde matcher med, hvor jeg er i livet i dag.

Selv om de mere modne roller taler godt ind i Stephania Potalivos private liv, er det ikke ensbetydende med en afslutning på kapitlet med ungdoms- og børne-tv.

Ikke nødvendigvis slut med ungdoms-tv

- Jeg synes ikke, at det ene udelukker det andet. Hvis jeg laver noget, som jeg synes, er sjovt, med mennesker, jeg godt kan lide, er mine krav heller ikke så store.

- Det er også noget, som jeg har fundet ud af ved at blive ældre. Jeg går ikke så meget op i, hvad andre tænker, og hvad det har af konsekvenser, hvis jeg tilvælger et job frem for et andet, lyder det fra skuespillerinden, der håber at forsætte med at lave børne-tv.

"De bedste år" har netop levet op til de få krav, som Stephania Potalivo stiller.

Faktisk vil hun gå så langt som at sige, at serien, der er lavet af brødrene Emil og Magnus Millang, er "noget af det fedeste, hun nogensinde har været med i".

Unikt univers

- Det er et ret unikt univers, som er blevet skabt, med noget, der er ægte og genkendeligt. Den rummer utrolig meget, da det ikke er ren komedie eller rent drama. Det er noget af det sværeste at koge det sammen.

- Når man bare har manuskripter, der spiller totalt, så er det jo en gave som skuespiller, siger den 38-årige skuespiller.

"De bedste år" kan ses på TV 2 og TV 2 Play. Foruden Magnus Millang og Stephania Potalivo tæller castet blandt andre Søs Egelind, Ditte Hansen og Lars Brygmann.

Powered by Labrador CMS