Mille Funk jubler: -Det er mega dejligt

Skal danse med kajakroer

Offentliggjort

Mille Funk har ikke lagt skjul på, at hun har været meget ærgerlig over ikke at være med i de to foregående sæsoner af "Vild med dans".

Men nu er den professionelle danser tilbage.

- Det er megadejligt, jubler Mille Funk.

- Jeg er så glad for, at jeg fik muligheden nu, og at de synes, der er et match til mig. Jeg synes, det er så fedt.

Partner med kajakroer

Og matchet, der er tale om, er kajakroeren Victor Gairy Aasmul.

- Det kan jeg virkelig godt selv se, lyder det fra Mille Funk.

- Jeg kan mærke, at han synes, det er sjovt til træning, og at han sætter pris på al den tid, vi har der. Vi bruger 95 procent af tiden i "Vild med dans" på træning, så det er bare så vigtigt, at vi har det sjovt. Men jeg glæder mig selvfølgelig også til, hvad der skal ske om fredagen, for det er krymlet på det hele.

På gulvet første gang i 2015

Mille Funk gik første gang på gulvet i "Vild med dans" i programmets 12. sæson tilbage i 2015 med folketingspolitiker Rasmus Jarlov fra de Konservative.

Året efter dansede hun med skuespilleren Mathias Käki Jørgensen, som hun senere blev kærester med og dannede par med frem til sidste sommer, hvor de gik fra hinanden efter seks års forhold.

Mille Funks hidtil bedste placering i programmet nåede hun i sæson 15, som strøg over skærmen i 2018, hvor hun og skuespilleren Esben Dalgaard dansede sig til en tredjeplads.

Senest dansede Mille Funk med youtuberen Rasmus Kolbe, som går under navnet Lakserytteren.

Hun var dog for en aften tilbage i "Vild med dans" i 2022 i en særudgave, da programmet samlede ind til Knæk Cancer-kampagnen, som TV 2 og Kræftens Bekæmpelse står bag.

Her fik tre almindelige danskere, der var ramt eller havde været ramt af den alvorlige sygdom, mulighed for at gå på gulvet med en professionel danser, og her var Mille Funk iblandt.

- Det var også en enorm stor oplevelse at få lov til at danse med en, der virkelig satte så meget pris på det, som han, Kasper, gjorde. Han skrev til mig så sent som i forgårs - han elskede bare den oplevelse, fortæller Mille Funk.

- Så jeg følte alligevel, jeg stadig var med i den sæson. Sidste sæson var jeg slet ikke med, og det var superærgerligt. Det er bare ærgerligt, når det er noget, man godt vil. Men jeg har bare heppet med og set det hver fredag og håbet på, at der ville komme en Victor, og de tænkte: "Det er da lige et match til Mille". Og det er der i år.

Det sociale er skruet ned

Mille Funk har ryddet kalenderen, så der er plads til programmet og til at passe sit civile job som Commercial Brand Manager hos mediekoncernen Aller Media.

- Det sociale er skruet ned, siger Mille Funk, som tidligere i september afslørede, at hun havde fået en ny kæreste i den 29-årige pædagogiske koordinator Luka Dumić.

- Sådan er det i en periode, og så kan jeg ses med mine venner og min familie bagefter - heldigvis er de søde til at kigge med, så man føler jo lidt, at selv om man ikke ser dem fysisk, følger de med, lyder det fra dansestjernen.

Årets "Vild med dans" får premiere på TV 2 og TV 2 Play fredag 20. september klokken 20.

Mille Funk skal i år lærer kajakroer Victor Aasmul at mestre hæl og tå. (Arkivfoto). - Foto: Emil Nicolai Helms/Ritzau Scanpix
Powered by Labrador CMS