Kvinde jubler: Blev millionær - på toilettet

En heldig kvinde fik sig for nylig et kæmpe chok under et hurtigt besøg på badeværelset: Tjekkede netbank og opdagede en million kroner fra Danske Spil.

Offentliggjort Sidst opdateret

En ganske almindelig tirsdag morgen tog en overraskende drejning for en kvinde fra Aarhus kommune, da et hurtigt tjek af netbanken afslørede, at hun netop var blevet millionær. 

Det hele skete i en lidt usædvanlig situation, da hun en tidlig morgen på arbejde besluttede sig for at kaste et hurtigt blik på sin telefon under et smut på badeværelset.

"Jeg mødte tidligt på arbejde og tjekkede min netbank ude på toilettet. Der stod Danske Spil, og jeg tænkte: 'Det var da mærkeligt'. Så stod der 1 million kroner, og jeg var i chok," fortæller den glade vinder ifølge en pressemeddelelse fra Danske Spil.

”Det klassiske telefontjek på toilettet blev pludselig til noget helt særligt,” tilføjer kvinden med et smil.

Tjekker sjældent

Kvinden, der har spillet Lotto i mere end 20 år med den samme kupon, tjekker sjældent resultaterne. 

Denne gang blev millionen dog automatisk overført til hendes konto fra Danske Spil, efter at hun havde vundet den forgangne lørdag. 

Det opdagede hun først tre dage senere – og det skulle altså ske på et badeværelse på arbejdet.

Vil dele gevinsten

Vindersummen har allerede fået hende til at overveje, hvordan hun vil bruge pengene. 

En efterårstur til syden er allerede bestilt, og der er planer om at investere en del af præmien. Der er dog endnu ikke truffet nogen store beslutninger om større køb – selvom et nyt ur er i tankerne.

"Det betyder meget for mig at være sammen om det. Det er ikke kun mig, der har vundet. Jeg deler præmien med mine nærmeste. Det betyder noget at kunne glæde nogen og være sammen om det," fortæller den nyslåede millionær, der også har planer om at forkæle sin kæreste.

Powered by Labrador CMS