Kommune klar med lønstigning til alle

Alle pædagoger i Egedal have mere i løn. Uanset om man er nyuddannet og nyansat eller har mange års erfaring, så venter der en fast lønforhøjelse på næsten 500 kroner om måneden

Knap 500 kroner - plus pension - er der mere i lønningsposen til pædagogerne i Egdal Kommune.
Offentliggjort Sidst opdateret

Der venter ekstra i lønningsposen til alle pædagoger i Egdal Kommune.

Det står fast efter kommunen har indgået en aftale med BUPL Nordsjælland om, at samtlige pædagoger - uanset anciennitet - skal have 5.500 kroner plus pension mere i løn.

I alt bliver ledere og medarbejdere inden for BUPLs overenskomstområder tilført 3,2 millioner kroner i lønningsposen.

Det oplyser Egdal Kommune i en pressemeddelelse.

Fastholdelse af medarbejdere

De ekstra penge falder for at styrke en målrettet indsats for fastholdelse af kommunens kompetente medarbejdere, og rekruttering af nye dygtige medarbejdere inden for det pædagogiske personales overenskomstområder.

Ordningen er unik og ganske særlig da lønforhøjelsen tilbydes til alle uanset alder, erfaring og titel. Er man ung nyuddannet og nyansat får man altså præcis det samme udbetalt som en leder med 30 års erfaring. 

En fast lønforhøjelse

Og det er ikke et engangstillæg, men der i mod en fast fremtidig lønforhøjelse.

- Vi er meget tilfredse med den her aftale. Den er solidarisk, Alle bliver honoreret med det samme beløb, uanset om man er nyansat eller har været ansat i 10 år. Og med alle mener jeg alle. For aftalen gælder både ledere og medarbejdere, siger fællestillidsmand for BUPL Nordsjælland, Majbrith Randers Feveile.

Powered by Labrador CMS