Kultur

Hollywood-stjerne køber hus i København af kendt dansker

Den verdensberømte skuespillerinde Lily Collins har flere gange lagt vejen forbi den danske hovedstad. Nu har hun sammen med sin mand købt hus i København.

Skuespillerinden Lily Collins, der har hovedrollen i Netflix-succesen “Emily in Paris”, har ad flere omgange besøgt København, og her har hun ikke lagt skjul på, at hun knuselsker den danske hovedstad.

Hun har sågar tidligere løftet sløret for, at hun sammen med sin mand, filminstruktøren og manuskriptforfatteren Charlie McDowell, har talt om at flytte til Danmark.

Noget kunne tyde på, at parret har gjort alvor af overvejelserne. I hvert fald har de købt et hus midt i København, skriver Ekstra Bladet.

Ifølge mediet er der tale om et byhus på en sidegade til søerne. Det skal have kostet 14 millioner kroner, og sælgeren er den danske forfatter Kim Fupz Aakeson.

33-årige Lily Collins har på sin Instagram flere gange delt billeder fra stjerneparrets ture til Danmark.

Her har de blandt andet lagt vejen forbi Rørvig og ved flere lejligheder har de også spist på den verdensberømte restaurant Noma.

– Vores yndlingsaften på året er at spise på Noma. Endnu en utrolig madoplevelse fra René Redzepis geniale sind, skrev Lily Collins efter et besøg på michelinrestauranten.

Hvad Lily Collins og Charlie McDowells planer er for byhuset i København, er endnu uvist.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker