Sport

Hjernerystelse holder Lyngbys topscorer ude af slutspurt

Lyngby slås for oprykning til Superligaen, men Frederik Gytkjær kommer ikke til at bidrage på grønsværen.

Han nåede lige at spille forårspremieren mod FC Fredericia, men Frederik Gytkjær har ikke spillet for Lyngby Boldklub siden, og han kommer heller ikke til det i resten af sæsonen.

Det skriver klubben på sin hjemmeside onsdag.

– Jeg har døjet med en hjernerystelse siden kampen mod FC Fredericia. Jeg fik et slag, som jeg først efterfølgende mærkede konsekvenserne af.

– Jeg har særligt haft problemer med at fokusere i længere tid af gangen, så jeg har taget den med ro og passet på mig selv, siger Frederik Gytkjær

Angriberen har misset de seneste tre kampe for Lyngby, men er fortsat klubbens topscorer i denne sæson med 12 fuldtræffere.

Lyngby er lige nu på andenpladsen i 1. division og slås dermed for et comeback i Superligaen, som klubben rykkede ud af i sidste sæson.

– Det er selvfølgelig hamrende ærgerligt, at jeg ikke kan hjælpe holdet i den afgørende fase af sæsonen. Specielt når kampen om oprykning er så tæt, men jeg har kæmpe tiltro til drengene, siger Frederik Gytkjær.

Lyngby har 47 point, hvilket er fire færre end førerholdet FC Helsingør, som i de seneste runder har mistet momentum i toppen af 1. division.

Der er dog hidsig kamp om de øverste placeringer i landets næstbedste række. Både AC Horsens og Hvidovre IF har lige så mange point som Lyngby, som lige nu er foran de to andre på grund af en bedre målscore.

Lyngby skal i den kommende runde møde FC Fredericia på udebane.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker