IndlandSport

Halvfjerdservilla solgt på Pilevej i Thisted

Boligen, der er handlet, er bygget i 1970. Boligen har et samlet areal på 148 kvadratmeter.Huset på Pilevej 7 i Thisted er overtaget af Dennis Jensen for 1.250.000 kroner.

Sælger er Jens Peter Damsgaard og Anni Anette Damsgaard, som selv fik papir på det 23. februar 2015. På daværende tidspunkt blev det handlet for 1.190.000 kroner.

Boligarealet er på 148 kvadratmeter. Dermed ender den vægtede kvadratmeterpris på 7.022 kroner.

Kigger man i prisstatistikken for 1. kvartal 2022, kostede en gennemsnitskvadratmeter for villaer og rækkehuse i samme postnummer 8.623 kroner. Kvadratmeterprisen på denne bolig er 1601 kroner lavere, svarende til 19 procent.

Under huset befinder der sig en kælder på 60 kvadratmeter.

Ejendommen ligger på en grund, der er 710 kvadratmeter.

Boligen er fra 1970. Der er ikke registreret større om- eller tilbygninger på ejendommen i BBR-registeret, hvor boligejere selv har pligt til at anmelde større ændringer. Boligen er inddelt i fem værelser. Derudover er der et toilet.

Aftalen blev indgået 29. august, og overtagelsesdatoen er 1. oktober.

Et fjernvarmeanlæg sørger for varmen i huset.

Huset har et tag, som er lavet af fibercementplader, og ydervæggene er lavet af mursten.

Skat har vurderet boligen til at have en værdi svarende til 1,4 millioner kroner. Heraf udgør grundværdien 279.700 kroner.

Den vægtede kvadratmeterpris er en opgørelse, der også indregner udnyttede kælder- og loftsarealer og andre bygninger i boligens samlede størrelse.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af oplysninger fra den digitale tingbog, FinansDanmarks boligmarkedsstatistik og Bygnings- og Boligregistret (BBR).

/ritzau/Back to top button