ErhvervIndland

Halvfjerdservilla solgt på Humlevænget i Vemb

Boligen, der er handlet, er bygget i 1978. Købsaftalen blev indgået 13. juni 2022.Radoslaw Pietrzak og Agnieszka Ewa Pietrzak har købt huset på Humlevænget 18 i Vemb for 840.000 kroner.

Sælger er Jesper Gindeskov Kousgaard.

Boligarealet er på 126 kvadratmeter. Det giver en vægtet kvadratmeterpris på 6.461 kroner.

Kigger man i prisstatistikken for 3. kvartal 2018, kostede en gennemsnitskvadratmeter for villaer og rækkehuse i samme postnummer 6.661 kroner. Kvadratmeterprisen på denne bolig er 200 kroner lavere, svarende til tre procent.

Grunden udgør et areal på 858 kvadratmeter.

Huset blev bygget i 1978. Der er ikke registreret større om- eller tilbygninger på ejendommen i BBR-registeret, hvor boligejere selv har pligt til at anmelde større ændringer. Ifølge de offentlige registre er der fire værelser. Der er også et toilet.

Handlen blev indgået 13. juni, og nøglerne skifter hænder 1. oktober.

Huset bliver opvarmet med et fjernvarmeanlæg.

På taget er der fibercementplader, og ydervæggene er mursten.

Skat har vurderet boligen til at have en værdi svarende til 650.000 kroner. Grundværdien udgør 118.800 kroner af vurderingen.

Den vægtede kvadratmeterpris er en opgørelse, der også indregner udnyttede kælder- og loftsarealer og andre bygninger i boligens samlede størrelse.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af oplysninger fra den digitale tingbog, FinansDanmarks boligmarkedsstatistik og Bygnings- og Boligregistret (BBR).

/ritzau/Back to top button