Udland

Gwyneth Paltrow afviser hensynsløs kørsel ved skiulykke i 2016

En 76-årig mand anklager Gwyneth Paltrow for at være skyld i skiulykke, der angiveligt gav ham en hjerneskade.

Den amerikanske skuespiller Gwyneth Paltrow var tirsdag i retten i den amerikanske delstat Utah for at forsvare sig i en sag om en skiulykke.

Det skriver flere medier – herunder BBC og The Guardian.

50-årige Paltrow, der også er influencer, beskyldes for at være skyld i et sammenstød med en mand på en skiløjpe i 2016.

Manden, den i dag 76-årige Terry Anderson, pådrog sig angiveligt blandt andet en hjerneskade og brækkede ribben i kollisionen. Han hævder, at Paltrow var skyld i ulykken og sagsøger hende for 300.000 dollar.

Han har tidligere droppet et krav om erstatning på 3,1 million dollar.

– Hun vidste godt, at når hun stod på ski fuldstændig i blinde ned ad et bjerg med blikket alle mulige steder, så var det hensynsløst.

– Hun vidste, at hvis hun blev ved med at stå på ski på denne måde, så ville hun styrte ind i en foran hende, siger anklager Lawrence Buhler ifølge BBC.

Han tilføjer, at “distraherede skiløbere forårsager styrt”.

Ifølge anklageren har sammenstødet haft store konsekvenser for 76-årige Anderson. Han hævder blandt andet, at manden før i tiden var udadgående og charmerende, men at det ikke længere er tilfældet.

Paltrow har besvaret sagsanlægget med selv at lægge sag an mod Anderson. Hendes advokat siger, at beskyldningerne er noget “helt og aldeles vrøvl”.

Paltrow sagsøger Anderson for 1 dollar i erstatning.

Ifølge Paltrows advokat, Steve Owens, var hun netop gået i gang med at køre ned ad løjpen, da et par ski dukkede op mellem hendes ben, og en mand styrtede ind i hendes ryg. Det skriver BBC.

Paltrow har desuden beskyldt Anderson for at overdrive sine skader og forsøge at udnytte skuespillerens berømmelse og rigdom.

Gwyneth Paltrow vandt i 1999 en Oscar i kategorien Bedste Kvindelige Hovedrolle for sin præstation i “Shakespeare in Love”.

De seneste år har hun kun været med et i et begrænset antal film. En af de seneste var i 2019, hvor hun havde en mindre rolle i “Avengers: Endgame”.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker