Udland

Guvernør skammer sig efter Trumps hån af overgrebsoffer

Et omdiskuteret nyligt interview med Donald Trump er ifølge guvernør ikke positivt for New Hampshire.

Det var pinligt, at republikanske vælgere onsdag mødte ekspræsident Donald Trumps hån af E. Jean Carroll med bifald og højrystede grin.

Det siger guvernøren i delstaten New Hampshire, Chris Sununu, ifølge avisen The Guardian.

Han referer til et interview på CNN i onsdags, hvor Trump svarede på spørgsmål om blandt andet sin nylige dom for seksuelt overgreb og æreskrænkelse af E. Jean Carroll.

Det foregik i netop New Hampshire.

– Når man taler om et seriøst emne som det, og grin og hån og alt det, er det uden tvivl komplet pinligt og kaster ikke et positivt lys på New Hampshire, siger han i et interview med MSNBC ifølge The Guardian.

Formatet var en såkaldt town hall, som er et engelsk begreb for et interview, hvor der også bliver taget imod spørgsmål fra de fremmødte.

Chris Sununu er selv republikaner og vil ifølge The Guardian muligvis melde sig ind i kampen om at blive partiets præsidentkandidat.

Trump har anket dommen, der resulterede i, at han skal betale E. Jean Carroll i alt fem millioner dollar i erstatning. Det svarer til 34 millioner kroner.

I publikum under onsdagens interview var primært republikanske vælgere, som de seneste år har stemt på den kontroversielle præsident og kandidat.

Og de var ikke fremmede for Chris Sununu.

– I takt med at kameraet panorerede gennem publikum, kunne jeg se, at jeg kendte stort set alle. De er alle Trump-støtter.

– Så jeg var ikke overrasket over at høre opbakningen, siger han.

CNN er blevet beskyldt for med interviewet at lægge platform til en klassisk Donald Trump-hitparade af sine mest brugte løgne.

– Donald Trump stod bag en greatest hits-blanding af sine usande påstande og forklaringer af, hvad der skete 6. januar. Og de overvejende republikanske tilskuere elskede det, skrev mediet Politico i en analyse efter.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker