Sport

Guardiola: For kedeligt hvis Haaland slog rekord som 22-årig

Manchester Citys cheftræner skiftede den 22-årige nordmand ud, inden han nåede at slå målrekord mod Leipzig.

Manchester Citys Erling Haaland var lige ved og næsten, da han scorede fem mål mod Leipzig tirsdag. Det var dog ikke nok til at slå rekorden for flest mål scoret af én spiller i en Champions League-kamp. Den lyder på fem mål.

Nordmanden blev noteret for fem scoringer i Manchester Citys sejr på 7-0 hjemme over tyskerne i Champions Leagues ottendedelsfinale.

Efter 63. minutter valgte Manchester Citys træner, Pep Guardiola, at skifte den 22-årige angriber ud.

– Hvis han havde nået den milepæl, rekorden, som 22-årig, ville hans liv blive kedeligt, siger træneren ifølge nyhedsbureauet Reuters.

– Det er derfor, jeg laver en udskiftning, siger Pep Guardiola.

Stod det til Haaland, var han dog blevet på banen.

Det sidste af de fem mål scorede han efter bare 57 minutters spil, så der var mere end en halv time til at jagte endnu en scoring, som ville gøre ham endnu mere historisk.

– Jeg sagde til ham (Guardiola, red.), at jeg gerne ville score et dobbelt hattrick, men hvad kan jeg gøre, lyder det fra Haaland ifølge BBC efter kampen.

Fra Haalands tidligere træner Marco Rose, som han spillede under i både Salzburg og Borussia Dortmund, lyder det, at nordmanden havde en stor aften.
Rose er nu træner i Leipzig.

– Han var så sulten, siger RB Leipzig-træneren til BT Sport ifølge det norske nyhedsbureau NTB.

– Vi kom aldrig ind i kampen, og det er mit ansvar. Måden, vi lukkede målene ind på, gør det meget bittert. Vi var meget dårlige defensivt i eget felt, og det i en udslagsgivende kamp i Champions League, siger Marco Rose.

Rose var Salzburg-træner fra 2017-2019. Haaland fik debut i klubben under hans ledelse. De to blev genforenet, da Rose blev træner i Dortmund i 2021.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker