Kultur

Grevinde Alexandra single: Afsluttede brat forholdet

Grevinde Alexandra har gjort det forbi med sin kæreste, tech-millionæren Nicolai Peitersen. Det bekræfter hendes presserådgiver over for Her og Nu.

Luften mellem grevinde Alexandra og hendes kæreste, techmillionæren Nicolai Peitersen, er gået fra varm til kold.

Grevinde Alexandra afsluttede brat forholdet i sidste uge. Det skriver Her og Nu.

– Grevinde Alexandra er blevet gjort bekendt med nogle kendsgerninger, som grevinden lægger kraftigt afstand til og derfor har reageret prompte.

– Også selv om hun står midt i sorgen efter sin elskedes mors bortgang, siger grevinde Alexandras presserådgiver, Helle von Wildenrath Løvgreen, til ugebladet.

Grevinde Alexandras mor døde i begyndelsen af 2023 og blev fredag bisat i Østrigs hovedstad, Wien. Her var Nicolai Peitersen ikke med.

Den 58-årige grevinde og Nicolai Peitersen mødte hinanden i 2020 gennem en fælles ven.

Nicolai Peitersen har fast adresse i Kina, hvor han arbejder, og derfor sås parret ikke ofte, sagde grevinde Alexandra sidste år til B.T.

– Det er kompliceret. Han har hovedkontor i Madrid. Han har sine børn i Kina. Og det er meget nyt. Vi nyder hinandens selskab, sagde hun til mediet.

Kort efter deres møde blev grevinden investor i Nicolai Peitersens firma, Wikifactory. Om bruddet betyder, at hun vil trække sig ud af virksomheden, melder hendes presserådgiver ikke noget om.

Før Nicolai Peitersen dannede grevinde Alexandra par med tidligere PET-agent Tony Lindkold, der i 2014 blev anholdt og fængslet for at have solgt kopimøbler.

Da hun blev gjort bekendt med dommen i 2019, gjorde hun det forbi.

Inden var grevinde Alexandra gift med fotografen Martin Jørgensen fra 2007 til 2015. Men forskellige værdigrundlag i ægteskabet førte til, at hun søgte om skilsmisse.

– Jeg kunne ikke se os have en fremtid sammen, sagde hun efterfølgende i et interview med Ritzau.

I efteråret 2022 valgte grevinde Alexandra at stævne Martin Jørgensen for økonomiske uoverensstemmelser.

I forbindelse med skilsmissen underskrev Martin Jørgensen et gældsbrev, som forpligtede ham til at afdrage på en milliongæld til grevinde Alexandra.

Det er dog ikke sket.

Martin Jørgensen har en større gæld til grevinde Alexandra. Her og Nu skriver, at gælden er på cirka 5,5 millioner kroner.

Martin Jørgensen har lavet overførsler fra hendes konto til sin egen med den begrundelse, at pengene skulle bruges til investeringer, hvilket de ifølge grevinde Alexandra ikke blev.

Grevinde Alexandra har været gift med prins Joachim, som hun blev skilt fra i 2005. De to har sammen børnene grev Nikolai og grev Felix.

Hendes yngste søns 18-års fødselsdag i 2020 markerede et nyt kapitel for grevinde Alexandra.

Fra den dag ønskede grevinden ikke længere at modtage apanage og tog dermed et skridt væk fra den kongelige familie og ud mod en mere fri position.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker